Președintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a fost lapidar în explicații.”Stanciu a plecat cu echipa, însă nu știu dacă o să poată juca. El trebuie să fie în programul echipei. Nu mergem la egal, jucăm la victorie în meciul cu Partizan. Avem experiență, ne ajută istoria, ne-am calificat și acum doi ani, la Varșovia, după 1-1 cu Legia, într-o atmosfera fierbinte.”

ProTV l-a surprins pe Stanciu având în bagaje o carte de Dostoievski, ”Jucătorul”. Tema romanului este patima pentru jocurile de noroc! Acum câțiva ani, Adi Mutu se lăuda că doarme cu ”Idiotul” sub pernă!

În delegație se află și stoperul capoverdian Fernando Varela. Deși are hernie inghinală, el a refuzat să se opereze, pentru a ajuta Steaua să ajungă în grupele Ligii Campionilor.

Cu steliștii a plecat și Țiți Dumitru, noul director al Centrului de Copii și Juniori.

„Suntem conștienți că trebuie să marcăm. Dar am mai trecut prin această situație și ne dă dreptul să credem în calificare. Ce pot face suporterii? Am jucat și la Liverpool, și la Legia… O echipă care are suporteri în tribună, s-ar putea să aibă și presiune”, a spus și Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei.

De partea cealaltă, bulgarul Bojinov și Oumaru sunt recuperați după leziuni musculare minore.

Pe de altă parte, Steaua face eforturi să-și recupereze golgheterul din sezonul trecut, Claudiu Keșeru (28 de ani), 9 goluri în 9 meciuri pentru Al Gharafa, din Qatar, unde a plecat astă-iarnă.

”Cleo” a fost la București zilele trecute, s-a întâlnit cu patronul Gigi Becali și cu fostul manager Mihai Stoica, aflat în permisie. A declinat oferta bulgarilor de la Ludogoreț și așteaptă o calificare a Stelei în grupele Champions pentru a se întoarce la Steaua.

„Mi-aș dori să vin înapoi la Steaua, nu se pune problema să nu-mi doresc. Aici am trăit cele mai frumoase momente din cariera mea şi nu am uitat”, spune Keșeru, dar cele mai mari probleme sunt în ceea ce privește suportarea salariului atacantului, circa 400.000 de euro pe an.