Mergi direct la conținut »
Steaua a împrumutat trei jucători la Voluntari. Victorie cu Jadodina/ VIDEO
Sport Libertatea > Sport > Steaua a împrumutat trei jucători la Voluntari. Victorie cu Jadodina/ VIDEO

Steaua a împrumutat trei jucători la Voluntari. Victorie cu Jadodina/ VIDEO

Steaua a anunțat pe site-ul oficial că Alexandru Tudorie (atacant, 19 ani), Rareș Enceanu (mijlocaș, 21 de ani) și Cătălin Ștefănescu (mijlocaș, 21 de ani) au fost cedați, sub formă de împrumut, la FC Voluntari.

„Cei trei fotbaliști vor evolua pentru gruparea ilfoveană pâna la sfârșitul acestui sezon și s-au alăturat deja lotului condus de Ionel Ganea”, se arată pe site-ul campioanei.

Altfe, FC Voluntari, locul 13 în Liga 1, a câștigat, scor 3-1 (1-0), partida cu Jagodina (locul 14 în Serbia), într-un amical disputat în cantonamentul din Turcia.

Pentru echipa din Voluntari au marcat Filipov, printr-un șut de la 20 de metri, și Rus, în două rânduri. Ionel Ganea a folosit următoarea formulă în meciul cu echipa din Serbia: Bornescu, Filipov, Țîru, Spahija, Mitache, Rus, Kone, Grigore, Iorga, Moke, Mortorfano.

Bogdan Țîru și Bogdan Mitrache au fost împrumutați de FC Voluntari de la FC Viitorul, până la finalul sezonului.

Rezultatele obținute de FC Voluntari în precedentele meciuri din cantonamentul organizat în Turcia: 1-1, cu FK Rabotnicki (locul 4 în Macedonia), 0-1, de Szombathelyi Haladas (locul 6 în Ungaria), 0-0, cu OFK Pirin Blagoevgrad 0-0 (locul 8 în Bulgaria).

Close
Închide
  Close