Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport

Super-petrecere cu luptătorii Superkombat și fetele Sexy Kombat la hanul fostului patron al Rapidului

Super-petrecere cu luptătorii Superkombat și fetele Sexy Kombat la hanul fostului patron al Rapidului, Nicolae Cristescu.

A fost petrecere mare zilele trecute la marginea Capitalei, acolo unde fostul acționar principal al Rapidului, Nicolae Cristescu, deține un han. Doi dintre luptătorii Superkombat și fetele sexy care fac senzație de fiecare dată când prezintă rundele la galele profesioniste au făcut spectacol la lansarea oficială a piscinei.

Bodyguardul lui Mike Tyson, Valentin Bordianu, și ”Ghiaurul” Alex Radnev au atras toate privirile atunci când au intrat însoțiți de cele 4 fete de la Sexy Kombat.

Aceștia au intrat imediat la sufletul clienților, organizând mai multe jocuri interactive de flotări și înot, câștigătorii primind câte o sticlă de șampanie.

”A fost foarte plăcut, parcă m-aș obișnui să vin zilnic aici, poate găsesc pe cineva să meargă la antrenamente în locul meu vara asta”, a glumit Valentin Bordianu, care este unul dintre preferații lui Nicolae Cristescu.

”Mă bucur că toți cei care îmi calcă pragul sunt fericiți și tocmai de aceea le-am pregătit pentru această vară o mulțime de petreceri și concursuri la piscină”, a afirmat fostul șef de la Rapid.

 

Close
Închide
  Close