Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > Tatăl lui Dennis Man, patron de casă de pariuri: ”Nu dețin nimic. Ce, sunt milionar?”. L-am prins cu minciuna! FOTO ÎN ARTICOL

Tatăl lui Dennis Man, patron de casă de pariuri: ”Nu dețin nimic. Ce, sunt milionar?”. L-am prins cu minciuna! FOTO ÎN ARTICOL

Cristian Man, tatăl stelistului Dennis Man, a reacționat astăzi, după ce ”Libertatea” a dezvăluit informația că soția lui deține o casă de pariuri în Arad.

De Daniel Conțescu, Viorel Tudorache,

 

”Nu dețin nimic. Ce, sunt milionar, să am case de pariuri?”, s-a apărat, nesigur, Man senior, după care, motivând că se află în trafic, a închis telefonul.

Cristian Man minte. Pe contul său de Facebook, Cristian Man recomandă ”Excelbet Vladimirescu”, cea condusă de soție. Excelbet este noua denumire a casei de pariuri Sky-Bets, iar Vladimirescu este comuna arădeană în care trăiește familia Man, aflată la trei kilometri de oraș.
Excelbet Vladimirescu

De asemenea, pe contul de Facebook al agenției Excelbet din Vladimirescu se găsesc postate bilete în care apare că s-a mizat pe meciuri ale echipei Steaua, formația la care joacă Dennis. În biletul de mai jos este vorba despre jocul din Liga 1, ACS Poli Timișoara – Steaua 0-1, de pe 18.09.2016, în care Man junior în care a fost ”rezervă”.
bilete steaua excelbet

Clienții de la Excelbet Vladimirescu pot paria și bea o bere uitându-se la partidele de la TV.
Terasa Excelbet Vladimirescu TV
Terasa Excelbet Vladimirescu

Cristian Man, fost om de gol la Strungul Arad, în Divizia B, nu se mai află în Arad. Stă în București, alături de fiul său. În Arad a rămas soția Cristina, care se ocupă de afacere.

Una imorală, nu neapărat ilegală pentru familia Man, în contextul în care mezinul Dennis este jucător profesionist de fotbal, iar părinții au o casă de pariuri în regim de franciză.

Close
Închide
  Close