MENIU CAUTĂ

Tenis în scaun rulant. România a ocupat locul 11 în calificările pentru Grupa Mondială | VIDEO

Distribuie

Tenis în scaun rulant. România a ocupat locul 11 în calificările pentru Grupa Mondială.

Meciurile contând pentru preliminariile din zona Europa au avut loc la Vilamoura, Portugalia. România a participat pentru a patra oară. Prima oară a primit wild-card direct în Grupa Mondială, pentru acomodarea cu competiția.

Echipa României, antrenată de Alex Berbec – fost sparring al Simonei Halep, a fost compusă din Ionuț Filișan, Mihai Gaiță și Ciprian Anton (s-au jucat două meciuri de simplu și unul de dublu). România a nimerit în grupă cu Israel, favorita 3, și cu Slovacia. N-a câștigat niciun meci, dar a terminat pe locul 11 din 13 competitoare.

Echipa României a revenit în țară, iar astăzi s-a pregătit la Centrul Național de Tenis din București.

Jucătorii români de tenis în scaun rulant Ionuț Stancu Filișan (147 ITF) și Mihai Gaiță (103 ITF) au semnat recent cu Clubul Sportiv Municipal (CSM) București.

Citește și:

BRD Bucharest Wheelchair Tennis 2017, cel mai tare turneu de tenis pentru persoanele în scaun cu rotile. Lupta celor care nu se lasă învinși / GALERIE FOTO & VIDEO

EXCLUSIV | Simona Halep, suflet de aur. Sportiva a oferit un premiu în bani unor jucători de tenis mai puțin norocoși | VIDEO

Citește mai multe despre Romania și tenis în scaun rulant pe Libertatea.

Comentarii