De Daniel Conțescu,

Țig și Stojanovic, care câștigaseră în faza anterioară în fața favoritelor numărul doi, au cedat după o oră și 9 minute de joc.

La simplu, Patricia Țig a pierdut în primul tur în fața favoritei numărul doi, Kurumi Nara (Japonia).

Jucătoarea Irina Maria Bara a fost învinsă de uzbeka Akgul Amanmuradova cu 6-1, 7-5, miercuri, în optimile de finală ale turneului ITF de la Minsk, dotat cu premii totale de 25.000 de dolari.

Bara (21 ani, 242 WTA) a cedat după o oră și 29 de minute de joc în fața unei adversare mult mai experimentate, Amanmuradova (32 ani) aflându-se în prezent pe locul 356 în ierarhia mondială, după ce în 2008 a ocupat locul 50 în clasamentul WTA.

Alexandra Cadanțu (foto) și Cristina Dinu au fost învinse de cuplul Agnes Bukta (Ungaria)/Vivien Juhaszova (Slovacia), cu 6-3, 5-7, 10-8, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Bratislava (ITF), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari.

Cadanțu și Dinu, favoritele numărul trei, au cedat după o oră și 30 de minute, deși au avut 8-7 în super tiebreak și două servicii.

Cadanțu va juca joi în optimi cu bulgăroaica Isabella Șinikova (a treia favorită), în timp ce Andreea Mitu (cap de serie numărul șapte) o va înfrunta pe franțuzoaica Fiona Ferro.

SURSA: AGERPRES

Becali îi poate lua lui Florinel Coman casa, mașina sau banii! Cum e posibil
GSP.RO

Becali îi poate lua lui Florinel Coman casa, mașina sau banii! Cum e posibil

Horoscop 20 octombrie. Ce zodie își recapătă liniștea și echilibrul interior
HOROSCOP

Horoscop 20 octombrie. Ce zodie își recapătă liniștea și echilibrul interior