De Ciprian Iana,

După un meci în care au suferit pe final, când Kazahstan a fost la un pas să ne egaleze la 21, România s-a impus greu, scor 22-20, în fața celui mai slab adversar din grupă.

„Meciul a devenit mult mai greu decât mă aşteptam, portarul a început să scoată mingi, sunt fericit că am câştigat meciul. Să ne concentrăm asupra partidei următoare”, a declarat, după meci, Tomas Ryde la Telekom Sport.

Selecționerul României a continuat: ”Am menajat-o pe Cristina pentru meciul de mâine (n.r. – cu Muntenegru). Am încercat să iau decizii inteligente atunci când am alcătuit echipa. Am avut o mulţime de ocazii şi nu am reuşit să le concretizăm. Extremele au făcut şi lucruri bune”.

Despre jocul cu Muntenegru, Ryde a spus: ”Nu am putut să blocăm aruncările de la şold ale adversarilor. Asta trebuie să rezolvăm pentru meciul de mâine (n.r. – miercuri). Muntenegru joacă după stilul celor de la Buducnost. Combinaţiile sunt aceleaşi. Cristina le cunoaşte foarte bine ”.

Următorul meci din grupă va avea loc, miercuri, de la ora 08.00, cu Muntenegru. Ultimul joc din această fază a competiție, România – Ungaria, se va disputa, vineri, 6 decembrie, de la ora 08.00.

Până în prezent România a disputat trei jocuri în grupă: 16-31 cu Spania, 29-24 cu Senegal și 22-20 cu Kazahstan.

Citeşte şi:

Nadia Comăneci a reeditat exercițiul de la sol, la 43 de ani de la JO 1976 de la Montreal

Lionel Messi, prima reacție, după ce a cucerit al 6-lea Balon de Aur

Ce a făcut Cristiano Ronaldo, în momentul în care Lionel Messi a primit Balonul de Aur 2019

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres