Mergi direct la conținut »
Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 10: Lindsey Vonn (34 de ani, SUA, schi) | FOTO și VIDEO
Sport Libertatea > Sport

Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 10: Lindsey Vonn (34 de ani, SUA, schi) | FOTO și VIDEO

Libertatea a rugat-o pe Adina Alberts, medic primar, chirurgie plastică, să comenteze ce plusuri și ce minusuri au, în privința aspectului fizic, zece sportive care apar cu regularitate în mai toate topurile dedicate frumuseților din sport și să realizeze un clasament personal, în funcție de observațiile făcute.

De Cătălin Apostol,

Începând de astăzi, site-ul nostru prezintă zilnic părerea specialistului despre fiecare caz în parte, începând de la ultimul până la primul loc.

Locul 10: Lindsey Vonn (34 de ani, SUA, schi)

O femeie tânără, frumoasă, un chip cu proporții corecte, totul absolut natural! Se văd câteva ridulețe pe frunte, deocamdată foarte fine, astfel că un machiaj profesionist le poate face să dispară! Buzele sunt naturale, nici nu i-ar sta bine cu ele mai voluminoase.

La nivelul ochilor se pot vedea de asemenea câteva riduri incipiente! Gâtul, umerii și brațele sunt foarte tonifiate, dar nu e nimic de mirare, având în vedere profesia ei. Pectoralii sunt de asemenea foarte dezvoltați, sânii sunt de dimensiuni mici, dar asta nu o împiedică să fie frumoasă.

Remarc însă două lucruri pe care aș vrea să le subliniez. Membrele inferioare sunt în Genu Varum, adică într-o ușoară „paranteză”! Acest lucru se poate estompa chirurgical. Însă până la o eventuală operație de corecție, ar trebui să adopte ținute vestimentare care să coboare până sub genunchi, acoperind astfel și cicatricele de la nivelul piciorului drept! Și al doilea aspect pe care, din păcate, trebuie să îl menționez, este manichiura și mai ales pedichiura…hmm, neîngrijite! Păcat!

 

Close
Închide
  Close