”Nu exagerez cu nimic când spun că Paula Iacob a fost cel mai bun om pe care l-am văzut în viaţa mea. Cel puţin în viaţa publică nu cunosc altă persoană mai bună decât Paula Iacob. Eu mă minunam când mă uitam la televizor şi vedeam că ea, niciodată, oricât ar fi fost omul ăla de rău, găsea ea ceva bun şi comenta acel bun din acel om.

”Venea la pușcărie și îmi aducea plăcintă”

Vedeţi dumneavoastră cum la moarte se vorbeşte de bine de omul bun? Despre ceilalţi mai inventăm noi, dar despre Paula Iacob nu trebuie să inventăm sau să găsim cu lupa binele ei. Ea, în tot ce făcea, făcea numai bine. Când spui Paula Iacob, îţi aduci aminte de toate lucrurile bune şi de tot ce e bun, pentru că a fost numai bunătate. Din toată inima spun s-o ierte Dumnezeu (…)

Mi-aduc aminte când venea la mine la puşcărie şi îmi aducea câte o bucată de plăcintă sau o bucată de ceva. În mod normal nu poţi să primeşti la pachet plăcintă, dar ea o băga în geantă şi spunea că e plăcinta ei, că vrea să o mănânce ea, dar mi-o dădea mie la vorbitor. Sau îmi dădea parfum, din parfumul ei, să mă dau  şi eu, iar eu nu acceptam… Şi ea se mira cât de corect vreau sa fiu eu în puşcărie”, a declarat Gigi Becali, la postul România TV.

AICI, promisiunea făcută de Gigi Becali conform căreia va ieși din viața publică.

 

Urmărește-ne pe Google News