MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

Uite cum își bat americanii joc de GIMNASTELE NOASTRE! Cea MAI MURDARĂ FOTOGRAFIE: Cătălina Ponor, GOALĂ! FOTO

Distribuie

Site-ul scandalshack.com, un portal care promovează nuditatea și pe care apar tot felul de starlete în fundul gol, a realizat o fotografie trucată a cărei protagonistă este Cătălina Ponor. În prima parte a materialului găsim o prezentare în limba engleză a gimnastei, fiind trecute în revistă perfomanțele ei, după care un album foto cu imagini luate de pe contul de Facebook al sportivei sau surprinse în cadrul competițiilor.
Printre aceste poze a fost strecurată și imaginea cu Ponor în fundul gol, ieșind din piscină. Nu trebuie să fii specialist să-ți dai seama că este un trucaj ieftin: direcția în care privește, șuvițele de păr aproape că ”îi intră” în gâtul mult prea gros și la o privire mai atentă se poate vedea că au fost desenate într-un editor foto, iar sânii sunt mai mari decât ai Cătălinei.

Pe același portal găsim și capturi cu cele trei gimnaste românce care au acceptat să realizeze un filmuleț erotic pentru o revistă japoneză în urmă cu zece ani: Este vorba despre Lavinia Miloșovici, Corina Ungureanu și Claudia Presecan.

Citește mai multe despre Cătălina Ponor pe Libertatea.

Comentarii