Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > Umpleți-i plasa! Portăriței Olandei, Wester Tess, îi place să poze în ipostaze sexy | GALERIE FOTO

Umpleți-i plasa! Portăriței Olandei, Wester Tess, îi place să poze în ipostaze sexy | GALERIE FOTO

Portarul naționalei feminine de handbal a Olandei, Wester Tess, 25 de ani, este una dintre cele mai frumoase jucătoare de la Euro 2018 din Franța. Batava de la formația daneză Odense Handbold se mândrește cu o ședință foto senzuală, în care apare în cadă acoperită cu mingi de handbal. 

Wester are un procentaj de 28% de mingi apărate (23 de parade din 81 de șuturi), nicio lovitură de la 7 metri apărată.

Portărița României, Iulia Dumanska, ucraineană care a visat de mică să joace sub tricolor, este lider în topul celor mai eficienți goalkeeperi de la Euro 2018, cu un procentaj de 40% (27 de intervenții din 67 de șuturi recepționate).

Handbalista olandeză Estavana Polman se iubește cu un prieten de-al lui Chivu și Lobonț. Joacă împotriva României | GALERIE FOTO&VIDEO

AZI, ora 19.00, TVR 1: România – Olanda, la Euro 2018 de handbal feminin. Victoria care poate trimite România în semifinale.


Citește și: Exatlon & Co, pericole pentru participanți! Vedeta care era să-și piardă un picior la Ultimul Trib: „A trăit clipe de teroare”

 
 
Close
Închide