Mergi direct la conținut »
Un antrenor al unei echipe de fotbal din România va ajunge după gratii. Ce gest îl trimite în închisoare
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Un antrenor al unei echipe de fotbal din România va ajunge după gratii. Ce gest îl trimite în închisoare

Un antrenor al unei echipe de fotbal din România va ajunge după gratii. Ce gest îl trimite în închisoare

Un antrenor al unei echipe de fotbal din România va ajunge după gratii după un scandal la un meci desfășurat recent. Respectivul era eliberat condiționat și nu mai avea voie să comită nicio încălcare a legii. A comis-o și se va întoarce după gratii pentru a-și termina pedeapsa neefectuată.

Totul s-a întâmplat în sâmbăta dinainte de Paște, la meciul din Liga B Prahova, Seria Sud, CS Cornu 2 – Stejarul Goruna Cocorăștii Mislii. Florin Matei, antrenorul oaspeților, l-a lovit pe arbitrul câmpinean Mihai Amorăriței. 

AJF Prahova a decis excluderea echipei Stejarul Goruna Cocorastii Mislii din Liga B Prahova-Seria Sud, editia 2018-2019. În plus, echipa a primit şi o amendă  1000 lei.

Avea de efectuat o pedeapsă de 7 ani

Maftei Florin, antrenorul echipei, a fost sancţionat cu excluderea din activitatea competitională sau fotbalistică, în general, fiindu-i interzis definitiv să participe la jocuri oficiale sau amicale, sau să deţină orice funcţie în cadrul unei structuri sportive afiliată la AJF Prahova. În plus, Maftei a primit şi o amendă de 3000 de lei!

Antrenorul s-a ales şi cu o plângere penală din partea arbitrului, iar lucrurile sunt mult mai complicate. Maftei este în perioada de „eliberare condiţionată” din februarie 2017, a anunțat stiriactuale.ro.

Prin decizia Judecătoriei Ploieşti a fost întreruptă o executare a unei pedepse privative de libertate de 7 ani, luată de tribunalul Buftea, cel în cauză riscând acum să revină după gratii dintr-un motiv stupid – în urma unui scandal provocat la un meci de fotbal!


FOTO&VIDEO | Ultima turnicăreasă din Apuseni. La Pătrăhăițești, în Alba, acasă la tanti Paraschiva, ascultând sârba moților și cum curge Arieșul

Close
Închide
  Close