Mergi direct la conținut »
Un antrenor a fost înjunghiat mortal de către fiul său / VIDEO
Sport Libertatea > Sport > Un antrenor a fost înjunghiat mortal de către fiul său / VIDEO

Un antrenor a fost înjunghiat mortal de către fiul său / VIDEO

Antrenor al echipei de fotbal australian Adelaide Crows, Phil Walsh a fost înjunghiat mortal, în noaptea de joi spre vineri,  de către fiul său, acesta din urmă fiind arestat şi pus sub acuzare. Crima s-a petrecut în locuința tehnicianului, fiind rănită și soția acestuia.

În vârstă de 55 de ani,  Walsh a fost lovit de mai multe ori cu cuţitul și, deși a primit îngrijiri din partea echipajului de ambulanţă, sosit la faţa locului, nu a mai putut fi salvat. „Poliţia a constatat că, în jurul orei 02.00 a existat un conflict între fiu şi cei doi, în care domnul Walsh şi soţia sa au fost răniţi”, a explicat Des Bray, reprezentant al poliţiei.
aus

Fiul în vârstă de 26 de ani al tehnicianului locuia împreună cu Phil Walsh şi cu soţia acestuia. Agresorul a fost arestat la scurt timp după incident, la aproximativ 2,5 kilometri de locuinţa în care s-a comis omorul. Ulterior, a fost supus unui control psihiatric.

În urma agresiunii, Meredith, soția lui Walsh, a fost rănită, dar este în afara oricărui pericol.

Ca urmare a decesului lui Walsh, meciul pe care echipa Adelaine Crows ar fi trebuit să îl dispute, duminică, în compania formaţiei Geelong Cats, a fost anulat, iar cele două echipe au primit câte două puncte, ca pentru o remiză.

Close
Închide
  Close