Mergi direct la conținut »
Un boxer a leșinat în ring. A fost operat și este în stare gravă la spital Galerie foto
5imagini
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Un boxer a leșinat în ring. A fost operat și este în stare gravă la spital

Un boxer a leșinat în ring. A fost operat și este în stare gravă la spital

Un boxer argentinian a leșinat în ring, în timp ce aștepta decizia arbitrilor la un meci pe care îl diputase. Acesta a fost transportat la spital și se află la Terapie Intensivă.

De Dana Aramă,

Hugo Santillan a leșinat în ring sâmbătă noapte, în timp ce asculta decizia în urma partidei de box pe care o disputase cu Eduardo Abreu. Sportivul abia s-a mai putut ține pe picioare, după care a leșinat.

Deși i s-a acordat imediat primul ajutor, acesta nu a reușit să-și revină și a fost transportat de urgență la spitalul San Felipe din orașul San Nicolas.

Boxerul, în vârstă de 23 de, a fost dus la Terapie Intensivă, starea sa fiind gravă.

„Nu ne-am gândit că e atât de grav. Medicii au fost nevoiți să-l opereze din cauza unui traumatism cranian. A făcut infarct de două ori: unul în timpul operației și celălalt când era la terapie Intensivă”, a declarat tatăl pugilistului, potrivit tn.com.ar.

„Hugo se luptă pentru viața lui. Nu suntem siguri de nimic, este în mâinile lui Dumnezeu, dar sperăm să treacă peste acest moment foarte greu”, a adăugat el.

FOTO: capturi video

Close
Închide
  Close