Mergi direct la conținut »
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Un campion mondial la surf a fost atacat de un rechin | GALERIE FOTO & VIDEO

Un campion mondial la surf a fost atacat de un rechin | GALERIE FOTO & VIDEO

Australianul Mick Fanning (34 de ani), triplu campion mondial la surf, a trecut prin sperietura vieții lui duminica trecută, în timpul unei competiții. Sportivul a scăpat ca prin minune nevătămat din atacul unui rechin alb.

Mick Fanning se afla în apă, nu foarte departe de mal, așteptând valul potrivit pentru demonstrația lui de surf în Jeffreys Bay din Africa de Sud. În locul valului, australianul aflat pe burtă, pe placa de surf, a fost izbit de un rechin, care l-a răsturnat.

Când m-am întors, i-am văzut înotătoarea și am început să țip de frică. L-am lovit cu piciorul, dar mă gândeam că în următorul moment mă va mușca mortal. Nu vă pot descrie teama pe care am simțit-o. (Mick Fanning)

Spre norocul lui, șalupele care patrulau în perimetrul rezervat competiției au intervenit prompt. Mick Fanning a fost scos și apă și dus la mal, unde a avut nevoie de câteva zeci de minute pentru a se calma. Australianul și-a pierdut doar curelușa care îi ținea placa de surf legată de picior.

Close
Închide
  Close