Mergi direct la conținut »
Un fan italian a mers pe jos de la Torino la Berlin. Ce-o zice Marius Stan?
Sport Libertatea > Sport

Un fan italian a mers pe jos de la Torino la Berlin. Ce-o zice Marius Stan?

Fostul preşedinte al Oţelului Galaţi, Marius Stan, a primit o lecţie de viaţă de la un fan al echipei Juventus Torino. Ce legătură au unul cu altul?

Ei bine, în 2011, Marius Stan a făcut un pariu cu câţiva apropiaţi dacă Oţelul ia titlul de campioană, face pe jos drumul Slănic Moldova – Galaţi, 194 de kilometri. Oţelul a luat campionatul, dar Marius Stan nu şi-a onorat promisiunea.

În schimb, fanul italian a parcurs pe jos o mare parte a distanţei de la Torino la Berlin, pentru a asista la finala Ligii Campionilor, dintre echipele Juventus şi FC Barcelona, informează uefa.com.

Nicolo De Marchi a sosit la Berlin vineri, încheind un traseu peste 900 de kilometri, parcurs în mai multe zile, în mare parte pe jos. Italianul a parcurs unele porţiuni cu bicicleta şi o porţiune de 12 kilometri dintr-o zonă periculoasă cu maşina.

_83425726_europemap

„Când am ajuns la Berlin nu am mai simţit durerea”, a declarat pentru uefa.com De Marchi, fanul în vârstă de 22 de ani care prin această călătorie şi-a arătat devotamentul faţă de Juventus Torino.

„Totul a pornit de la un tweet al lui Juventus, în care suporterii erau întrebaţi dacă ar fi dispuşi să facă asta dacă Juve ajunge în finală. Am spus că voi merge pe jos până la Berlin dacă ne calificăm. Asta a fost.

Am fost contactat şi mi s-a oferit şansa să primesc un bilet pentru finală, ceea ce era visul meu. Cei de la Juventus mi-au spus: «Pentru că nu mai este mult timp şi distanţa este mare îţi dăm şi o bicicletă». Am acceptat fără să ezit”, a adăugat Nicolo De Marchi.

EXCLUSIV | Orban, despre fotografia controversată: „Era ziua mea, au venit câțiva colegi să-mi facă o surpriză și i-am servit, cum e normal, cu un pahar de ceva”
Recomandări
EXCLUSIV | Orban, despre fotografia controversată: „Era ziua mea, au venit câțiva colegi să-mi facă o surpriză și i-am servit, cum e normal, cu un pahar de ceva”
 

De Marchi ar fi trebuit în mod normal să ajungă la stadionul din Berlin joi, dar călătoria sa s-a încheiat o zi mai târziu din cauza oboselii.

„Efortul, uriaş, a fost din ce în ce mai mare. Seara aveam dureri, iar apoi am ajuns să am după-amiaza dureri. Într-o zi, m-am ridicat şi picioarele aproape că nu mai reacţionau. A fost foarte greu. Nu ştiu cum am avut puterea. Cred că datorită oamenilor, familiei şi prietenilor mei, care m-au susţinut mereu”, a adăugat italianul.

_83425724_instagram

„Doar 160 km te separă de Berlin. Un ultim efort”, a postat Juventus, joi, pe Instagram

_83429034_nicolowalks

Imaginile postate pe Twitter şi Instagram arată cum studentul Nicolo a îndurat condiţiile variate ale vremii

_83428424_nicolodemarchi

Joi a fost a opta zi de călătorie pe Nicolo şi a parcurs în medie 129 de kilometri pe zi

_83449901_nicolodemarchi

Drumul lui Nicolo a trecut şi prin oraşul medieval Feldkirch din Austria

 

 

 

 

Close
Închide
  Close