Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Evoluţia tricolorilor l-a ENTUZIASMAT: "Îi BATEM şi la Belfast!"
Sport Libertatea > Sport > EXCLUSIV / Evoluţia tricolorilor l-a ENTUZIASMAT: "Îi BATEM şi la Belfast!"

EXCLUSIV / Evoluţia tricolorilor l-a ENTUZIASMAT: „Îi BATEM şi la Belfast!”

Echipa naţională a României a obţinut o nouă victorie, în grupa F de calificare la Campionatul European din Franţa. Tricolorii au învins vineri seara, cu scorul de 2-0, pe stadionul Naţional Arena din capitală, reprezentativa Irlandei de Nord, fiind la un pas de a-şi asigura calificarea la viitorul turneu final al Campionatului European. Marius Niculae ( 43 de selecţii  şi 15 goluri marcate pentru România), care a fost selecţionat de multe ori chiar de actualul selecţioner, Anghel Iordănescu, crede nu numai că naţionala se va califica, ci că o va face en-fanfare, de pe primul loc. Deşi mulţi au criticat prestaţia în ansamblu a tricolorilor, "Săgeată" s-a declarat încântat de victorie şi de joc.

Sportnews.ro: Marius, ce crezi că s-a schimbat în jocul naţionalei noastre după venirea selecţionerului Anghel Iordănescu?
Marius Niculae: Este greu să spui după un singur meci dacă s-a schimbat sau nu ceva în jocul echipei. Important e că băieţii şi-au făcut treaba, au obţinut o victorie foarte importantă, şi au mari şanse să se califice la Campionatul European. În opinia mea, dacă lucrurile vor decurge la fel de bine ca până acum , cred că vom termina grupa pe primul loc.

Cum comentezi faptul că alături de Iordănescu, pe banca tehnică stau alţi trei secunzi, cândva toţi antrenori principali la cluburi din Liga 1?
Eu cred că domnul Iordănescu a făcut foarte bine că şi-a luat ca „secunzi” trei antrenori cu experienţă. Sunt cu toţii oameni de fotbal cunoscuţi şi apreciaţi, care, peste ani ar putea deveni chiar antrenori principali ai naţionalei noastre.

Poţi remarca un jucător în mod special?
Echipa. Toată echipa şi-a făcut treaba foarte bine. Sânmărtean a jucat aşa cum ne aşteptam cu toţii, iar Papp a avut două reuşite care m-au bucurat foarte mult.

Ce crezi că va fi anul viitor, la Belfast?
Eu cred că îi vom învinge şi acolo. O victorie a noastră în Irlanda de Nord nu ar surprinde pe nimeni, la felul cum au jucat băieţii în acest meci de la Bucureşti.

sport-marius-niculae.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Close
Închide
  Close