Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > FOTO | Scandal în fotbalul din Italia, după ce un junior de 14 ani și-a dat șortul jos și i-a cerut arbitrului să-i facă sex oral! Cum a reacționat Giulia Nicastro

FOTO | Scandal în fotbalul din Italia, după ce un junior de 14 ani și-a dat șortul jos și i-a cerut arbitrului să-i facă sex oral! Cum a reacționat Giulia Nicastro

Hărțuire sexuală la un meci de juniori de la Mestre, de miercurea trecută, din cadrul memorialului Gianni Sottana, dintre Miranese și Treporti. La un moment dat, în semn de protest fată de arbitrah, unul dintre tineri fotbaliști și-a dar jos șortul în fața ”centralului” Giulia Nicastro, 22 de ani, îndemând-o să-i facă sex oral, ”pentru că asta faci cel mai bine”.

Evenimentul șocant s-a petrecut la un joc la care arbitra a avut mari probleme inclusiv cu părinții prezenți în tribune, care au îndemantă pe Giulia Nicastro nu să se ducă la cratiță, ci să practice cea mai veche meserie din lume.

”Ori îmi faci sex oral, ori mă elimini!”

Îndemnat de provocatori din tribune, un copil de la Treporti și-a dat jos șortul în fața Giuliei, urlând: ”N-ai decât două variante: ori îți place ce vezi și-mi faci sex oral, ori mă dai afară”. Tembelul a fost eliminat!

Franco Venerando, președintele Asociației italiene a arbitrilor din zona Veneția: ”Evenimentele sunt atât de reprobabile încât nu se pot termina aici”.

”Copiilor le este permis să facă greșeli, dar nu de asemenea gravitate, a completat Giuseppe Ruzza, președintele FIGC Veneto. A fost o tâmpenie și nu există alte cuvinte care să comenteze acest lucru. Nu știu ce pot spune părinții acestui copil. Nimic nu justifică un asemenea comportament”.

În ciuda acestui episod, Nicastro a revenit duminică pe teren.

Suspendați pe termen nelimitat, amendați cu 100 de euro

Iar minorul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, și clubul său au fost suspendați din orice activitate  sportivă până la verdictului Comitetului Regional Veneto.

Reportaj video într-un loc miraculos! Am fost în singurul oraș de pe Planetă care scoate campioni pe bandă rulantă. Și am găsit un antrenor român!
Recomandări

Reportaj video într-un loc miraculos! Am fost în singurul oraș de pe Planetă care scoate campioni pe bandă rulantă. Și am găsit un antrenor român!

Clubul din Treporti trebuie să plătească o amendă de 100 de euro pentru prostă orgnizare și scandările sexiste ale fanilor, adică ale părinților.

Președintele lui Treporti, Renzo Mavaracchio, pare ca n-a înțeles nimic: ”Îmi cer scuze Giuliei Nicastro. Un astfel de eveniment reprobabil nu s-a întâmplat niciodată în 15 ani de când sunt la club. Eu am citit povestea în ziarele locale, mi s-a spus că a fost un arbitraj rău, dar nimeni nu a avut curajul să-mi spună ce sa întâmplat cu adevărat”.

Nici o idee despre educația care-i lipsește copilului!

Close
Închide
  Close