Mergi direct la conținut »
Un reputat antrenor suferă de o boală cumplită. Au jucat fotbal pentru a-l salva
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Un reputat antrenor suferă de o boală cumplită. Au jucat fotbal pentru a-l salva

Un reputat antrenor suferă de o boală cumplită. Au jucat fotbal pentru a-l salva

În cadrul campania “Uniţi pentru Stelu Felix “, campanie demarată în luna octombrie 2018, Info Ploieşti City, DJ Kabal şi ACS Dinamo Victoria Ploieşti în colaborare cu CSM Ploieşti au organizat, vineri 25 ianuarie 2019, în Sala Sporturilor “Olimpia “Ploieşti un turneu de mini fotbal caritabil în scopul strângerii de fonduri pentru antrenorul de kickboxing Stelu Felix Stoica.

Diagnosticat cu o boală grea (slăbirea vederii, diplopie, şi exoftalmie), Stoica are nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale. Doar o operaţie îl costa în jur de 15.000 euro.

Evenimentul a conţinut momente de dans, fetno dance, zumba, meciuri de minifotbal şi o expoziţie de pictură pe şevalet realizată de deţinuţii de la Penitenciarul Ploieşti.

În deschiderea evenimentului a avut loc un mini turneu de fotbal între: Organizaţia Umanitară Concordia, Scoala de fotbal “Daniel Chiriţă “, FC Petrolul Ploieşti şi CSM Ploieşti (juniori)

Finală mică, juniori: Organizaţia Umanitară Concordia Romania – CSM Ploieşti 4-1
Finală mare, junipori: Petrolul Ploieşti – Şcoala de fotbal ” Daniel Chiriţă ” Ploieşti 2-0

Finala mică, seniori: Ader – Alimtex 0-2
Finala mare, seniori: Chedra Tax – IJP Prahova 3-1

Suma totală a donaţilor a fost de 3.704 lei, banii fiind înmânaţi soţiei lui Felix Stoica.

Cei care vor să-l ajute pe Stelu Felix Stoica, o pot face donând în următorul cont: RON – RO44RNCB0509058806880004

——–

Un reputat antrenor suferă de o boală cumplită. Pentru a-i fi salvată vedera, unul dintre cei mai buni antrenori de kickboxing, ploieșteanul Stelu Felix Stoica, 49 de ani, la CS Dacia Marţial Arts şi din circuitul de K1 Colosseum Tournament, are nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale în ţară şi în străinătate, cât şi de tratament postoperatoriu.

Hotel Concordia, clădirea Unirii și a dezbinării noastre. A scăpat de două incendii, e distrusă de ignoranță, iar primarul Negoiță refuză să spună cui aparține
Recomandări

Hotel Concordia, clădirea Unirii și a dezbinării noastre. A scăpat de două incendii, e distrusă de ignoranță, iar primarul Negoiță refuză să spună cui aparține

Toate sunt extrem de costisitoare, de aceea s-a initiat o campanie umanitară pentru Stoica. La  Sala Sporturilor “Olimpia “ din Ploiești va avea loc, pe 25 ianuarie, evenimentul ”Jucăm fotbal pentru Stelu Felix Stoica-Turneu caritabil de minifotbal”.

În cadrul  campania “Uniți pentru Stelu Felix Stoica“,  vineri ,25 ianuarie, între 15.00 și -20.30 va avea loc un turneu de minifotbal ( caritabil, în scopul strângerii de fonduri pentru antrenorul de kickboxing diagnosticat cu o boală greă (slăbirea vederii, diplopie și exoftalmie, tehnicianul având nevoie de mai multe intervenții chirurgicale. Doar o operație îl costă în jur de 15.000 euro .

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

Evenimentul va conține momente de dans, etno dance, o demonstrație de kickboxing a sportivilor de la ACS Dinamo Victoria Ploiești, meciuri de minifotbal și o expoziție de pictură pe șevalet realizată de deținutii de la Penitenciarul Ploiești .

De asemenea, vor avea loc meciuri de minifotbal între copii de la Organizația Umanitară Concordia România, juniorii echipei Petrolul Ploiești, CSM Ploiești și Școala de fotbal “Daniel Chiriță“.

Câștigătoarea turneului de minifotbal va juca cu naționala artiștilor.

Cei care vor să-l ajute pe Stelu Felix Stoica o pot face donând în următorul cont: RON – RO44RNCB0509058806880004.

Citiți și Descoperirea șocantă făcută de o femeie care a adoptat doi copii abandonați într-un spital

Close
Închide
  Close