MENIU CAUTĂ

Descoperirea șocantă făcută de o femeie care a adoptat doi copii abandonați într-un spital

Distribuie

Katie Page din Colorado, SUA, a vrut să-și schimbe viața după ce mariajul ei s-a încheiat pe când avea 30 de ani. Divorțul a făcut-o să realizeze că își dorea diferit, astfel că și-a cumpărat o casă și și-a schimbat jobul. 

La scurt timp după toate aceste schimbări, femeia și-a dorit să adopte un copil. Astfel, în 2015, Katie a făcut o cerere de adopție, dar până meargă până la capăt cu procesul, a fost întrebată dacă vrea să ia în grija un băiețel de patru luni care fusese abandonat într-un spital local.

Katie a acceptat, astfel că Grayson a ajuns să locuiască alături de ea. După 11 luni în care autoritățile nu au găsit părinții naturali ai copilului, femeii i s-a permis să-l adopte pe micuț.

 La două săptămâni după adopție, Katie a primit vestea că în acelaşi spital în care Grayson fusese abandonat, era acum o fetiță care avea nevoie de ajutor, potrivit Daily Mail.

 Imediat după ce fetiţa a fost adusă acasă la ea, femeia a observant un lucru ciudat. „Pe brăţara fetiţei de la spital, numele mamei era acelaşi ca cel de pe brăţara lui Grayson”, a spus ea.

După ce și-a pus întrebări legate de faptul că cei doi copii ar putea să fie rude, Katie a reușit să o găsească pe mama naturală și, mai mult de atât, să-și confirme că Grayson și fetița pe care tocmai o luase în grijă erau frați.

În anul 2018, Hannah a fost adoptată de Katie. Femeia urmează să ia în grijă și cel de-al treilea copil, un băiețel născut de mama naturală a celor doi copii adoptați de ea.


Durerea mamei care își caută băiatul dispărut acum 45 de ani: „Mă rog la Dumnezeu să mi-l arate în vis, viu sau mort. Dar eu cred că nu e mort”


 

Citește mai multe despre adoptie, Copii și frati pe Libertatea.

Comentarii