Mergi direct la conținut »
Un român a pipăit-o pe soţia superbă a unui fotbalist campion mondial! / GALERIE FOTO INCENDIARĂ Galerie foto
11imagini
Sport Libertatea > Sport > Un român a pipăit-o pe soţia superbă a unui fotbalist campion mondial! / GALERIE FOTO INCENDIARĂ

Un român a pipăit-o pe soţia superbă a unui fotbalist campion mondial! / GALERIE FOTO INCENDIARĂ

Un român a tras lozul câștigător! A învârtit-o pe prietena unui fotbalist campion mondial, modelul Cathy Fischer (27 de ani) fiind declarată cea mai bună prietenă de fotbalist din Germania în 2013!

Marius Iepure (32 de ani) este un binecunoscut dansator profesionist român rezident în Germania. Sportivul din Satu Mare a participat la o emisiune a canalului nemțesc RTL, un fel de ”Dansează printre stele” varianta germană, unde a avut-o parteneră pe modelul Cathy Fischer. Fischer este foarte cunoscută pentru că este prietena lui Matt Hummels (26 de ani), campion mondial cu naționala Germaniei și jucător la Borussia Dortmund.

Prestația modelului nu a fost apreciată de juriu care i-a transmis că ar fi trebuit să-și miște mai mult șoldurile, fiind notată cu nouă puncte. Matt Hummels, fundaș central și căpitan al Borussiei Dortmund, este băiatul lui Hermann Hummels, fost jucător și antrenor de fotbal. Marius Iepure este dansator de la 12 ani și a părăsit România la 19 ani, stabilindu-se la Nurnberg.

Close
Închide
  Close