Mergi direct la conținut »
Victor Pițurcă a obținut cu Al Ittihad prima victorie din Liga Campionilor Asiei VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Victor Pițurcă a obținut cu Al Ittihad prima victorie din Liga Campionilor Asiei VIDEO

Victor Pițurcă a obținut cu Al Ittihad prima victorie din Liga Campionilor Asiei VIDEO

Victor Pițurcă i-a făcut fericiți pe saudiți. Al Ittihad, echipa pregătită de fostul selecționer, a câștigat, miercuri seară, primul meci din Liga Campionilor Asiei, scor 4-0, împotriva formației iraniene Sepahan.

De Viorel Tudorache,

Partida disputată în Qatar, la Doha, din cauza războiului rece dintre Arabia Saudită și Iran, a fost decisă de golurile marcate de Al Ghamdi (45+3, 86), Al Muwallad (83) și Rivas (90+1).

Internaționalul Lucian Sânmărtean nu a făcut parte din lot.

Al Ittihad se află pe locul 3, cu șase puncte, și va juca ultimul meci din grupă tot cu Sepahan, pe 4 mai. În celălalt joc, Al Nasr – Lokomotiv Tașkent 1-1.

Pentru a se califica, trupa lui Piți trebuie să câștige, iar meciul Lokomotiv Tașkent – Al Nasr să nu se termine nedecis. La egalitate de puncte cu Lokomotiv Tașkent, echipă cu care a făcut două remize identice, 1-1, Al Ittihad ar fi avantajată de golaveraj. În acest moment, ambele echipe au plus 3.

Nu același lucru s-ar întâmpla dacă Al Ittihad și Al Nasr (EAU) ar încheia grupa cu 9 puncte. Formația din Emiratele Arabe Unite ar merge în sferturi grație rezultatelor directe favorabile: 2-1 și 0-0.

Clasamentul grupei A: 1. Lokomotiv Tașkent 9 p, 2. Al Nasr 8 p, 3. Al Ittihad 6 p, 4. Sepahan 3 p. 

Close
Închide
  Close