Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Ivan Patzaichin a organizat un concurs de vâslit în piscină!
Sport Libertatea > Sport > VIDEO/ Ivan Patzaichin a organizat un concurs de vâslit în piscină!

VIDEO/ Ivan Patzaichin a organizat un concurs de vâslit în piscină!

Ivan Patzaichin, legendarul sportiv care ne-a încântat de-a lungul timpului cu succesele sale nautice, a organizat o nouă întrecere sportivă, de data aceasta una dedicată participanţilor la Festivalul Internaţional de Film "Anonimul", care se desfăşoară la Sfântu Gheorghe până pe 12 august. Ineditul concurs nautic nu s-a desfăşurat pe Dunăre, deşi aceasta era la doi paşi, ci într-o piscină, în care a fost introdusă o canotcă, barca pe care fostul mare campion a inventat-o şi a făcut-o publică. La competiţie s-au înscris mai multe echipe, unele dintre ele având inclusiv vedete din lumea filmului la start. Printre acestea, actorii Şerban Pavlu şi Emanuel Pârvu, care au făcut echipă bună în lungmetrajul "Meda sau partea nu prea fericită a lucrurilor".

De Florin Ghioca,

Ivan Patzaichin

Ivan Patzaichin, la finalul concursului, alături de reporterul Libertatea

Practic, echipele care s-au duelat pe diverse categorii de vârstă au concurat faţă în faţă în canotcă, vâslind cu putere pentru a ajunge la mal. Câştigătoare au fost declarate echipele care au ajuns în marea finală şi care şi-au depăşit pe rând toţi adversarii.

La final, Ivan Patzaichin i-a premiat pe toţi cei participanţi, câştigătorii primind şi medalii, ba chiar şi „cupe” din partea gazdelor competiţiei, de la Green Village, sub forma unor sticle de vin şi de bere. Competiţia a devenit deja o tradiţie la „Anonimul„, fiind organizată la fiecare ediţie începând din 2017.

E o luptă faţă-n faţă: fiecare vâsleşte, fiecare vrea să învingă şi atunci e foarte greu să cedezi când simţi că adversarul este în faţa ta. Sperăm să continuăm în acelaşi ritm spectaculos!„, a declarat, campionul Ivan Patzaichin, în cadrul unui interviu transmis live de Libertatea.

Close
Închide
  Close