Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Nadia Comăneci s-a întors la locul faptei! Le prezintă fanilor piața din Montreal care-i poartă numele
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > VIDEO/ Nadia Comăneci s-a întors la locul faptei! Le prezintă fanilor piața din Montreal care-i poartă numele

VIDEO/ Nadia Comăneci s-a întors la locul faptei! Le prezintă fanilor piața din Montreal care-i poartă numele

În urmă cu 43 de ani, Nadia Comăneci lua primul 10 din istoria Jocurilor Olimpice. În acest weekend, românca noastră este la Montreal retrăind momentele ce-au făcut-o legendară.

De Eduard Apostol,

”Zeița de la Montreal” este din nou în orașul care a așezat-o definitiv în istoria fotbalului și a sufletelor noastre. Nadia Comăneci, acum în vârstă de 57 de ani, este în acest week-end în orașul canadian într-o vizită de lucru, dintre cele pe care românca le face periodic, fiind invitată la diverse evenimente.

Îmbrăcată casual, dar feminină ca întotdeauna, oneșteanca le prezintă fanilor săi, prin intermediul paginii personale de Instagram, Place Nadia Comăneci. Fiindcă așa se numește începând din 2017 piața principală din parcul olimpic din Montreal.

VIDEO – Nadia Comăneci prezintă piața care îi poartă numele

Românca a fost cucerită în ultima perioadă de diverse filmulețe trimise de către fanii ei chiar din piața ce-i poartă numele, astfel că a decis să facă ea însăși o prezentare.

Piața Nadia Comăneci are și numele gimnastei, și portretul ei, și nota perfectă obținută de ea la Jocurile Olimpice din 1976. Plus un text explicativ în limbile franceză, engleză și română!

Inspirație

Nadia a fost prezentă și în urmă cu aproape doi ani când a fost inaugurată piața. ”Amintiri frumoas, memorabile”, a mărturisit Comăneci și-a strâns mii de vizualizări și cuvinte de laudă din partea propriilor fani. Și poveștile sunt savuroase pe pagina legendarei gimnaste.

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni
Recomandări

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni

”Pe toate păpușile mele din copilărie le denumeam Nadia”, i-a scris o fană din România. ”M-ai inspirat mereu în viață, de mică mi-am dorit să fiu ca tine”, a completat o domnișoară din America de Sud. 

43 de ani de la primul 10

Pe 18 iulie se fac 43 de ani de la primul 10 din istoria Jocurilor Olimpice, care i-au oferit una dintre poreclele maiestuoase Nadiei Comăneci: ”Perfect Ten”.

O fetiță de 14 ani impresiona lumea, nu doar din sală, Afişajul electronic nici nu era programat să arate nota 10, aşa că pe ecran a apărut nota 1.00.

Nadia Comăneci obţinea, la această ediţie a Jocurilor Olimpice, de şapte ori scorul perfect, câştigând trei medalii de aur (la individual compus, bârnă și paralele), o medalie de argint (echipă compus) și una de bronz (sol).

Close
Închide
  Close