Mergi direct la conținut »
VIDEO / PREMIERĂ în fotbalul românesc! Petrolul este campioana României la capitolul imagine!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

VIDEO / PREMIERĂ în fotbalul românesc! Petrolul este campioana României la capitolul imagine!

După ce au reușit să aducă  în iarnă la Ploiești pe vedetele Adrian Mutu, Ianis Zicu, și ca  sponsor principal al clubului pe colosul industriei auto, brandul german OPEL, ploieștenii au mai dat o adevărată lovitură de imagine în fotbalul românesc.

Dacă mulți credeau că pentru o perioadă, loviturile în planul imaginii date de către ploieșteni s-au terminat, reprezentanții oficiali ai galben-albaștrilor au ținut să-i contrazică. Astfel, marți oficialii FC Petrolul Ploieşti au semnat  un contract de sponsorizare sportivă cu Grupul medical Acibadem, prin care jucătorii echipei vor fi trataţi la spitalul de Medicină Sportivă şi Ortopedie Acibadem Fulya, din Istanbul.

Prestigioasa clinică din Istanbul este printre cele 26 de spitale din lume cu acreditare FIFA ca ”Centru de Excelență în Medicină Sportivă”. Totodată noii sponsori ai ”găzarilor” se pot lăuda cu un adevărat portofoliu medical în lumea sportului european. Cunoscutul brand din ”țara semilunei” este partener oficial pentru cele mai importante Federații de Sport din Turcia (fotbal, handbal, volei, înot, ciclism, lupte), dar şi pentru unele din cele mai importante echipe sportive: Besiktas, Trabzonspor, Sahtior Donetk, FC Baku, CSKA Sofia.

În România, Acibadem este partenerul medical a doua echipe din Liga I, precum şi al Federaţiei Romane de Gimnastică.

Petrolul Ploiești singurul club de fotbal din România cu asigurare medicală pentru toți jucătorii

Prezent la semnarea parteneriatului cu Acibadem, oficialul Petrolului, Andi Crângu, a făcut o dezvăluire în premieră. FC Petrolul va fi primul club din România care va beneficia de asigurare de sănatate pentru toți componenții lotului. Această asigurare va fi făcută cu o firma din Anglia, specializată în acest domeniu.

”Vă anunț acum în premieră că vom fi primul club din Romania care va beneficia de asigurare medicală pentru toți jucătorii. Nu vrem să mai pățim pe viitor cum am pățit cu Marinescu, care a stat accidentat un an și ne-a costat foarte mulți bani” a spus Andi Crângu, director executiv FC Petrolul Ploiești.

Detaliile acestui contract se vor finaliza în maxim trei săptămâni și vor fi prezentate în cadrul unei conferințe dedicate acestui eveniment unic în fotbalul românesc.

”Începând de astăzi, avem un nou partener important, este vorba despre FC Petrolul Ploieşti, un club de mare tradiţie în fotbalul românesc. Performanţele din ultimii ani şi imaginea deosebită afişată în tot acest timp, ne-au determinat să ne alaturăm acestui brand şi suntem siguri că am facut o alegere excelentă, ce se va concretiza printr-o colaborare la cel mai înalt nivel”, a declarat Cagri Ilk, Director Departament Sport, Acibadem Hospitals Group.

Close
Închide
  Close