Mergi direct la conținut »
VIDEO & FOTO / NEBUNIE în Bangladesh! Fanii s-au dezlănțuit
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

VIDEO & FOTO / NEBUNIE în Bangladesh! Fanii s-au dezlănțuit

Finala Campionatului Mondial de Fotbal, Germania - Argentina (ora 22.00, în direct la TVR 1), naşte pasiuni uriașe în întreaga lume. Chiar şi în Bangladesh!

Amjad Hossain, un fermier din Magura, a realizat un steag uriaş, în culorile Germaniei. Drapelul poate fi desfăşurat pe o lungime de 3,5 kilometri. Ţăranul, originar din satul Ghoramara, a declarat că a fost nevoit să vândă un teren, pentru a reuşi să confecţioneze uriaşul steag. 

Fanii din sudul Asiei au venit cu mic cu mare ca să vadă realizarea compatriotului lor.

Germania

Gestul nu a trecut neobservat în rândul ”nemţilor”. Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Germaniei din Bangladesh, Ferdinand von Weyhe, l-a premiat pe Hossain cu titlul de membru pe viaţă al fan-clubului naţionalei lui Philipp Lahm.

Amjad Hossain a precizat că va confecţiona un drapel mult mai mare, dacă Germania câştigă titlul mondial. Ţăranul a anunţat că 1.000. de oameni vor fi invitaţi să-i admire capodopera.

Germania şi Argentina se vor întâlni în finala Campionatului Mondial, în această seară, de la ora 22:00, pe stadionul Maracana, din Rio de Janeiro. Meciul va fi transmis de TVR 1.

Close
Închide
  Close