jakolisIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

ACTUALIZARE 19.00: Impresarul Anamaria Prodan a anunțat că Alin Toșca nu va pleca la Pescara. Soția antrenorului Laurențiu Reghecampf a declarat că Gigi Becali i-a mărit salariul jucătorului.

ACTUALIZARE 18.00: „Am ajuns acum la un acord. Încă trebuie să merg acolo să fac vizita medicală, să finalizez totul. Acum am ajuns doar la jumătatea drumului. Sunt foarte fericit că am ajuns la un punct comun, sunt încântat de situația actuală.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut încă de la început aici, românilor pentru că au fost extraordinari cu mine. Am petrecut un an minunat aici, la Steaua, mi-a plăcut mult. Acum, după ce voi face vizita medicală, sper să fie totul bine și îmi puteți ura doar mult noroc. Sunt foarte fericit să plec acolo, este un club grozav, interesul lor mă onorează. Vom vedea, sper că voi avea succes și acolo.Sper să revin la Steaua după un an”, a spus Jugurtha Hamroun pentru Digi Sport.

Regizorul francez care a făcut o piesă de teatru despre viața Nadiei Comăneci: „A evadat din comunism și a bulversat echilibrul politic al lumii”
Recomandări
Regizorul francez care a făcut o piesă de teatru despre viața Nadiei Comăneci: „A evadat din comunism și a bulversat echilibrul politic al lumii”

ACTUALIZARE 17.00: „Sunt încântat de acest transfer, am ajuns la un club mare. Au fost câteva lucruri de pus la punct, lucruri legate de club și de mine. Să jucăm în Europa League este o oportunitate atât pentru mine, cât și pentru Steaua. Am venit aici să fac parte din primul 11, nu să stau pe bancă”, a spus Antonio Jakolis.

ACTUALIZARE 13.00. Jakolis, Stăncioiu și Moke sunt jucătorii Stelei. Gigi Becali, finanțatorul Stelei, ne-a declarat că cei trei jucători vor fi trecuți de Steaua pe lista UEFA pentru a putea fi folosiți în grupele Europa League.

”Am rezolvat și cu Stăncioiu și cu Jakolis și cu Moke. Sunt jucătorii Stelei”, a spus Gigi Becali pentru Digi Sport. Finanțatorul roș-albaștrilor ne-a mai spus însă că odată cu aducerea acestor fotbaliști s-a încheiat și campania de achiziții a roș-albaștrilor din această vară. ”Gata! Nu mă mai interesează nimeni altcineva”, a completat Becali.

ACTUALIZARE 12.30. Sosit în vara trecută la roş-albaştri, mijlocaşul algerian Jugurtha Hamroun (27 de ani) se desparte de gruparea antrenată de Laurenţiu Reghecampf. Fotbalistul de 27 de ani merge în Qatar, la Al Sadd (locul 3 în ultima ediţie de campionat). Hamorun va fi împrumutat un an de Steaua la formaţia qatariotă, urmând ca Al Sadd să aibă şi prima opţiune de cumpărare, în vara viitoare. Contactat de Digi Sport, Gigi Becali a confirmat plecarea lui Hamroun de la Steaua.

A emigrat în cel mai prietenos oraș din lume cu bicicliștii și a lucrat în Columbia, Palestina sau Uganda: „Suntem cu 50 de ani în urmă în urma Olandei. Dar nu suntem singurii”
Recomandări
A emigrat în cel mai prietenos oraș din lume cu bicicliștii și a lucrat în Columbia, Palestina sau Uganda: „Suntem cu 50 de ani în urmă în urma Olandei. Dar nu suntem singurii”

”L-am dat pe Hamroun pe un milion e euro sub formă de împrumut. Dacă vor dori să-l cumpere, arabii vor mai da un milion e euro. A plecat și Cojocaru, gata!”, a spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Pe de altă parte, Cojocaru va merge sub formă de împrumut la Crotone, Steaua urmând a primi 250.000 de euro pentru jucător. În condiţiile în care echipa se va menţine în Serie A, în vara lui 2017, Crotone va mai plăti 750.000 de euro pentru transferul definitiv. În caz contrat, goalkeeper-ul se va întoarce în lotul lui Reghecampf.