Mergi direct la conținut »
Ziua Mondială a Tenisului de Masă este marcată în România de 112 turnee organizate în 67 de orașe. FRTM nu are nicio implicare
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Ziua Mondială a Tenisului de Masă este marcată în România de 112 turnee organizate în 67 de orașe. FRTM nu are nicio implicare

Ziua Mondială a Tenisului de Masă este marcată în România de 112 turnee organizate în 67 de orașe. FRTM nu are nicio implicare

Ziua Mondială a Tenisului de Masă este aniversată pe 6 aprilie în toată lumea. Federația internațională de specialitate (ITTF) și AmaTur România organizează în perioada 6-9 aprilie 2017 un număr de 112 evenimente sportive în 67 de orașe din țară cu ocazia celebrării pentru al treilea an consecutiv a Zilei Mondiale a Tenisului de Masă - World Table Tennis Day.

ACTUALIZARE, ora 12:47 / În urmă cu cinci minute, Federația Română de Tenis de Masă a share-uit pe facebook clipul ITTF, la care a atașat mesajul ”Zi de mare sărbătoare! Astăzi este ziua internațională a tenisului de masă”.

AmaTur România dorește să stabilească un nou record de participare, precedentul record aparținând Franței, care a organizat anul trecut 18 evenimente. Momentan, din cele 399 de evenimente înregistrate la nivel mondial în 86 de țări, România a înregistrat 110 evenimente și conduce detașat, secondată fiind de India cu 87 de evenimente.

Cu această ocazie specială, AmaTur România organizează turnee de tenis de masă pentru amatori, veterani, copii și evenimente de promovare a tenisului de masă pentru publicul larg în 67 localități din țară, punând la dispoziția iubitorilor de tenis de masă 600 de mese de tenis si nu mai putin de 3.500 de locuri la cele aproximativ 100 de turnee de categorie B+ ce vor avea loc în marea lor majoritate, sâmbătă 8 aprilie 2017.

Pasionații sportului cu mingea de celuloid (transformată de ceva timp în plastic) sunt așteptați să sărbătorească Ziua Mondială a Tenisului de masă în următoarele orașe din țară:

Agnita, Aiud, Arad, Alba Iulia, Bacău, Băicoi, Baia Mare, Bârghiș, Bistrița, Blaj, Botoșani, Brașov, Brăila, Brădeni, București, Buzău, Călărași, Cluj Napoca, Comănești, Constanța, Craiova, Cristian, Curtea de Argeș, Dej, Deva, Ditrău, Drobeta Turnu Severin, Dumbrăveni, Dumbrăvița, Fălticeni, Focșani, Galați, Gura Humorului, Iași, Lugoj, Mangalia, Marghita, Miercurea Ciuc, Moinești, Năsăud, Oradea, Oravița, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Reghin, Reșița, Roman, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmației, Sighișoara, Suceava, Târgu Mureș, Târgu Neamț, Târnăveni, Târgu Jiu, Tecuci, Timișoara, Toplița, Tulcea, Turda, Vatra Dornei, Victoria, Vințu de Jos, Zalău.

AmaTur România are peste 3.000 de membri care participă, sâmbătă de sâmbătă, la turnee de tenis de masă pentru amatori, desfășurate în toate colțurile țării.

Circuitul urmărește atragerea iubitorilor tenisului de masă, simpli pasionați sau fosti sportivi de performanță, care doresc să-l practice în mod organizat, la nivel local sau național.

Close
Închide
  Close