Mergi direct la conținut »
1,7 milioane de euro! Aceasta este suma strânsă de fiica lui Gigi Becali din darul de nuntă. Teodora s-a măritat sâmbătă la Palatul Snagov cu Mihai Theodor Mincu, zis și “Prințișoru' din Dobroești”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

1,7 milioane de euro! Aceasta este suma strânsă de fiica lui Gigi Becali din darul de nuntă. Teodora s-a măritat sâmbătă la Palatul Snagov cu Mihai Theodor Mincu, zis și “Prințișoru’ din Dobroești”

Nunta anului 2019 a avut loc sâmbăta trecută, la Palatul Snagov. Teodora, una dintre cele 3 fiice ale lui Gigi Becali, s-a măritat, iar tatăl ei a ținut să se dea în spectactol în mijlocul celor peste 700 de invitați.

De Andrei Crăițoiu,

Patronul FCSB i-a făcut toate poftele fetei sale. După ce a cheltuit 500.000 de euro pentru organizarea evenimentului, Becali a decis să le dea mirilor un cadou incredibil.

Astfel, Gigi ar fi pus 1 milion de euro într-un cont comun pentru ca tinerii să înceapă cu bine căsnicia, anunță Fanatik.

Suma oferită de Becali reprezintă, de exemplu, mai mult decât a plătit pentru transferul lui Ionuț Vînă sau Răzvan Oaidă, fiecare dintre ei costând 700.000 de euro.

Tânărul cuplu a mai strâns din darul de nuntă  alţi 700.000 de euro de la ceilalţi invitaţi!

Cei mai darnici au fost Ioan şi Victor Becali, Teia Sponte şi Vasi Geambazi, fiecare dând câte 50.000 de euro.

Printre invitați s-au mai numărat Gică Hagi, Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciuc, Anamaria Prodan şi Adriean Videanu.

10.000 de euro la ospătari!

Nunta a fost prezentată de Cătălin Măruță, iar de pe scenă n-a lipsit Andra. Clejanii au fost și ei prezenți, dar piesa de rezistență a evenimentului a reprezentat-o celebra formație Pindu!

Gigi a făcut tot ce-a putut să-i aibă la eveniment. Chiar dacă aceștia erau antamați pentru o altă petrecere, în urmă cu cinci luni, Becali a reușit să-i convingă pe alți miri să-și amâne evenimentul… Și le-a dat și 20.000 de euro cadou pentru că au acceptat.

Reacții la derapajul lui CTP pe tema educației sexuale: ”Suntem în punctul în care marii educatori ai țării trăiesc în beznă completă în această privință”
Recomandări
Reacții la derapajul lui CTP pe tema educației sexuale: ”Suntem în punctul în care marii educatori ai țării trăiesc în beznă completă în această privință”
 

Cum era de așteptat, Gigi Becali a fost numărul 1 la distracție! A dansat și a cântat pe muzică machedonească, a aruncat cu sute de bancnote în membrii formației Pindu, iar la finalul serii i-a înșirat pe ospătari să le mulțumească. Și nu le-a strâns mâna, ci le-a dat fiecăruia câte 200 de euro!

A adus călugări de la Athos și Frăsinei

Gigi Becali a șocat și înainte de petrecerea de la restaurant. Sâmbătă după prânz a avut loc cununia religioasă, ocazie cu care Gigi a invitat mai mulți călugări de la Muntele Athos și de la Mănăstirea Frăsinei.

Becali i-a așteptat personal pe aceștia, împreună cu care și-a făcut apariția și Alexandru Tudor, fostul arbitru FIFA, devenit omul de încredere al lui Gigi Becali la FCSB.

“Unul dintre călugării care au venit este pustnic de 40 de ani și tot de atunci nu a mai văzut o persoană de sex feminin”

Gigi Becali

11 bodyguarzi au asigurat paza

Gigi Becali a dorit să se asigure că nu vor exista nici un fel de incidente la nuntă. A angajat nu mai puțin de 11 gărzi de corp, care au participat inclusiv la ceremonia religioasă și care aveau rolul de a nu lăsa să intre persoanele care nu se aflau pe lista de invitați.

Printre bodyguarzi s-au numărat și Fane Dediu și Marcel, doi dintre oamenii care făceau parte, alături de Cătălin Zmărăndescu, din escorta lui Becali încă din 2003, primul an în care a devenit patron la FCSB.

Mulți dintre cei 11 care au asigurat paza la nunta de sâmbătă sunt bodyguarzi și pentru FCSB în diversele deplasări pe care echipa le face.

Citeşte şi:

Cum a fost eliberat un triplu criminal condamnat pe viață. A ieşit din închisoare fără măsuri de supraveghere!

100.000 de euro părculețul, 68.000 de euro un beton în mijlocul câmpului la Petrăchioaia! Primarul PNL simpatizant al rasiștilor și-a modernizat vila impunătoare într-un an

Schimbare de ultimă oră, după ce Libertatea a semnalat că există improvizații care pun sănătatea publică în pericol: ASSMB amână experimentul pe copii cu Plăcuțele Petri!

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
Close
Închide
  Close