Mergi direct la conținut »
VIDEO | 20.000 de albine s-au așezat pe motorul unui avion. Ce pagube au provocat
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | 20.000 de albine s-au așezat pe motorul unui avion. Ce pagube au provocat

VIDEO | 20.000 de albine s-au așezat pe motorul unui avion. Ce pagube au provocat

Albinele s-au odihnit pe un avion al companiei Mango Airline. Incidentul a avut loc pe Aeroportul Internațional King Shaka, Africa de Sud. 

După ce echipajul de zbor a văzut roiul de albine, doi apicultori au venit pentru a le îndepărta rapid pentru ca avioanele aflate pe pistă să nu aibă întârzieri, potrivit dailymail.co.uk.

Ei nu au avut voie să folosească propria scară și nici fum special pentru albine pentru că acesta ar fi putut cauza pagube motorului.

Apicultorul Melvyn Dawson a estimat că au fost în jur de 20.000 de albine care s-au așezat pe motorul avionului într-un timp foarte scurt – în aproximativ 25 de minute.

Cu toate că s-a dorit intervenția rapidă pentru îndepărtarea albinelor, incidentul a dus la întârzierea mai multor avioane.

Acesta a fost primul incident de acest gen, potrivit Mango Airlines, companie care a postat imagini cu albinele pe Twitter.


VIDEO/Adelina Pestrițu are corp perfect după naștere:N-am nici măcar jumătate de vergetură


 

Close
Închide
  Close