Mergi direct la conținut »
A aflat că are cancer, dar a refuzat orice tratament. Ce a decis o femeie de 90 de ani să facă în schimb
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > A aflat că are cancer, dar a refuzat orice tratament. Ce a decis o femeie de 90 de ani să facă în schimb

A aflat că are cancer, dar a refuzat orice tratament. Ce a decis o femeie de 90 de ani să facă în schimb

În urmă cu un an, Norma, o bătrânică de 90 de ani din Statele Unite a primit o veste devastatoare din partea doctorilor. A aflat că suferă de cancer. Cu doar două zile înainte, femeia trecuse printr-un alt moment șocant: soțul ei murise.

La doar două zile după ce și-a pierdut soțul care a fost alături de ea timp de 67 de ani, Norma a primit o altă veste devastatoare. Doctorii i-au spus că suferă de cancer la uter. Întrebată despre ce decizie vrea să ia în legătură cu tratamentul, Norma a decis să nu se lupte deloc cu boala. A răspuns foarte calm. “Am 90 de ani. O să pornesc la drum”, a povestit pe Facebook nora bătrânei, relatează The Independent.

Norma a rămas în grija fiului ei și a soției acestuia, care i-au înțeles decizia.  “Ne-a făcut să înțelegem foarte clar că nu este interesată de niciun fel de tratament. Atunci am decis să-i respectăm și să-i îndeplinim dorința”, a mai povestit nora Normei.

Norma1

La scurt timp, cei trei au plecat la drum cu rulota. Au trecut deja mai bine de șase luni de la începerea aventurii, timp în care Norma a ajuns la Marele Canion, în parcul național Yellowstone, dar și în multe alte locuri. De Crăciun, bătrâna și-a îndeplinit una dintre dorințele sale și anume să zboare cu balonul cu aer cald.

“Oameniilor nu ar trebui să le fie teamă să călătorească – indiferent de vârstă”, a declarat Norma, pentru The Huffington Post.

 

Close
Închide
  Close