Mergi direct la conținut »
A crezut că și-a găsit dragostea pe Tinder, dar a nimerit peste un monstru: o scuipa, îi spunea că e urâtă. Abuzurile incredibile la care a fost supusă o tânără
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > A crezut că și-a găsit dragostea pe Tinder, dar a nimerit peste un monstru: o scuipa, îi spunea că e urâtă. Abuzurile incredibile la care a fost supusă o tânără

A crezut că și-a găsit dragostea pe Tinder, dar a nimerit peste un monstru: o scuipa, îi spunea că e urâtă. Abuzurile incredibile la care a fost supusă o tânără

Bethan Thomas-Rowlands, o tânără din Marea Britanie, a crezut că și-a găsit marea dragoste pe Tinder, când l-a găsit acolo pe Garth Rees, un tânăr arătos, care lucra mult la sală și folosea și steroizi pentru a-și "sculpta" trupul.

Când s-a mutat cu el, Bethan a început să cunoască toate fețele coșmarului. Garth a supus-o pe prietena lui unor abuzuri oribile, a informat mirror.co.uk. Garth a tras-o de păr, a scuipat-o, i-a spus că e „grasă și urâtă” și, la un moment dat, i-a turnat în cap conținutul unui fierbător!

Garth Rees (Foto: Poliția South Wales) 

În plus, el i-a îndesat halatul în gură și i-a spus: „Încearcă să țipi acum!”. Bethan s-a hotărât să vorbească despre coșmarul îndurat după ce  bărbatul de 22 de ani a fost arestat pentru abuzurile la care a supus-o pe Bethan, dar și pe altă femeie.

La început, în iulie 2017, Bethan a fost uimită de bărbatul pe care îl descoperise pe Tinder. După patru luni, s-a mutat la el acasă și atunci a început coșmarul. Rees se „aprindea” din orice și o supunea pe Bethan celor mai teribile chinuri.

„Nu cred că se va schimba vreodată”

Într-o zi i-a rupt câteva coaste și i-a spus că a „meritat” bătaia. Garth a cunoscut apoi pe altcineva și s-a despărțit de Bethan, dar n-a renunțat s-o terorizeze. După ce a căutat s-o „recâștige”, dar a fost refuzat, Garth s-a dus acasă la Bethan și a sunat la ușă.

I-a deschis chiar Bethan iar el a urlat la ea. „Mi-ai ruinat viața, acum ți-o voi ruina și eu pe a ta”. „M-a acuzat că i-am trimis mesaje noii lui prietene. A luat un fierbător și mi l-a turnat în cap. Noroc că apa era rece. M-a lovit și m-a trântit la pământ și mi-a îndesat cordonul de la halat în gură și mi-a zis: «Încearcă să țipi acum!»”, a mai spus Bethan.

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!
Recomandări

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!

 

Bărbatul i-a furat telefonul, ca să nu poată reclama abuzul la poliție, și a fugit. Bărbatul a fost arestat și va sta 16 luni după gratii pentru abuzurile la care a supus-o pe Bethan. În plus, el a primit ordin de restricție să se mai apropie de ea. 

Acesta a făcut-o „c…ă” și a amenințat-o: „Uită-te la tine cum arăți. Dacă vreau, te omor!”. Bărbatul a mai fost arestat în 2015, fiindcă a distrus mașina tatălui său.

Stehpen Robson, avocatul lui Garth, a recunoscut că acesta este foarte gelos și a reclamat că acum, după gratii, el suferă de depresie. El a mai spus că Garth a făcut abuz de steroizi și că a suferit o „cădere emoțională”.

„Sunt dezamăgită de sentința primită de Garth (n.r. – 16 luni de închisoare) pentru că este un pericol pentru lume, dar și pentru el. Nu cred că se va schimba vreodată”, a spus Bethan.


Dr. Alexandrescu, medic plecat în Franța de la Spitalul Județean Ilfov, acuză: „Protectoarea medicului fals m-a împins să plec! Aceste abuzuri ale șefilor ne fac să emigrăm”

Close
Închide
  Close