Mergi direct la conținut »
A plătit orfani pentru sex, acum vrea să le închidă gura. Pedofilul francez Pierre Duarte e liber și încearcă să-și ”cumpere” victimele Galerie foto
3imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > A plătit orfani pentru sex, acum vrea să le închidă gura. Pedofilul francez Pierre Duarte e liber și încearcă să-și ”cumpere” victimele

A plătit orfani pentru sex, acum vrea să le închidă gura. Pedofilul francez Pierre Duarte e liber și încearcă să-și ”cumpere” victimele

Judecat pentru că și-ar fi satisfăcut poftele sexuale cu minori dintr-un centru de plasament din Capitală, pedofilul francez Pierre Duarte vrea să scape basma curată! Reținut la începutul anului de polițiștii Secției 26 din Capitală, individul caută acum soluții pentru a ieși din încurcătură. Anchetatorii au declarat, în exclusivitate pentru Libertatea, că bărbatul în vârstă de 54 de ani vrea să-i determine pe băieții care l-au înfundat să-și schimbe declarațiile.

De Remus Vlad,

În luna ianuarie a acestui an, polițiștii Secției 26 au descins în apartamentul din buricul Capitalei al pedofilului francez. La el în casă se afla și un minor de 15 ani, care a declarat atunci că a întreținut relații sexuale cu bărbatul contra unor sume de bani. Ulterior, au ieșit la iveală informații despre modul în care acționa pedofilul. Totul a plecat de la platforma online “Planet Romeo”, un loc de întâlnire al homosexualilor. Atât francezul, cât și unul dintre băieții aflați în Centrul de plasament “Robin Hood” din sectorul 4 al Capitalei aveau conturi aici.

Orfanii acceptă orice pentru bani

Dezvăluirile făcute de puștii prizonieri ai unui sistem care îi aruncă, de cele mai multe ori, în brațele pedofililor sau îi transformă în infractori de drept comun te lasă fără replică. În inocența lor, de copii fără nici un căpătâi, orfanii caută tot timpul soluții de supraviețuire. Iar atunci când pot obține ceva ușor, fără prea mult efort, sunt victime sigure.

 “L-a invitat să vină la hotel pentru a întreține relații sexuale orale”

Așa s-a întâmplat și în cazul de la “Robin Hood”! Pedofilul s-a arătat a fi chiar personajul ce dă numele acestui centru de plasament. Numai că intențiile sale erau cu totul altele decât cel care lupta, într-adevăr, pentru cei săraci. “(…) L-a invitat să vină la hotelul … pentru a întreține relații sexuale orale cu un bărbat pe nume Pierre și că, în schimb, va fi remunerat cu suma de 200 de lei”, scrie negru pe alb în declarația dată de unul dintre minori.

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ
Recomandări

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ

 

Pedofilul francez a făcut sex și cu un puști de 14 ani

“A mers la hotel, însoțit de alți trei minori, toți patru fiind copii instituționalizați la centrul Robin Hood. Când a ajuns la hotelul…, la intrare era așteptat de către numitul…, cu care a fumat o țigară și au schimbat câteva cuvinte, timp în care ceilalți trei minori s-au îndepărtat. … L-a întrebat pe martor ce vârstă are și dacă el practică acte sexuale pe bani. Martorul i-a spus că are vârsta de 14 ani și că da, este și el în problemă, adică și acesta practică acte sexuale pe bani. Apoi l-a întrebat și dacă martorul mai cunoaște și alți băieți în vârstă de 15-16 ani care practică acte sexuale pe bani. În camera de hotel a fost așteptat de Duarte Pierre, cu care a întreținut acte sexuale orale, iar la final a fost plătit cu suma de 500 de lei”. Și mărturiile șocante ar putea continua!

Face presiuni ca minorii să-și schimbe declarațiile

Pentru acte sexuale cu minori, pedofilul francez a fost sub control judiciar, însă ulterior a fost lăsat liber, fiind cercetat acum în stare de libertate. În ultima perioadă, simțind probabil că lațul se strânge și că legea e lege oriunde te duce viața, bărbatul a început să facă unele presiuni asupra puștilor care nu au făcut altceva decât să spună adevărul. Astfel, anchetatorii au aflat că încearcă pe diferite căi, inclusiv prin primul băiat cu care a făcut sex, să-i determine pe adolescenți să-și schimbe declarațiile date în fața polițiștilor de la Secția 26.

Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului ”Matei Balș”, despre primul român infectat de coronavirus
Recomandări

Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului ”Matei Balș”, despre primul român infectat de coronavirus

 

”După ce a fost chemat la poliție, Duarte Pierre l-a întrebat prin intermediul unei conferințe telefonice, la care a participat și un avocat, ce anume a vorbit despre actele sexuale întreținute în toamna anului 2015. În decursul convorbirii, avocatul i-a spus minorului să își schimbe declarația, în sensul de a nega faptul că cei doi au întreținut acte sexuale în toamna anului 2015”, se spune în probele strânse de anchetatori.


VIDEO | O fată de culoare îmbrăcată în costum popular, imaginea României pentru Centenar. ICR Londra a retras clipul de pe Facebook, din cauza mesajelor naționaliste

Close
Închide
  Close