Mergi direct la conținut »
A primit cadou o mașină după ce s-a aflat că mergea 9 kilometri pe jos până la locul de muncă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > A primit cadou o mașină după ce s-a aflat că mergea 9 kilometri pe jos până la locul de muncă

A primit cadou o mașină după ce s-a aflat că mergea 9 kilometri pe jos până la locul de muncă

O americancă a primit cadou o mașină după ce s-a aflat că mergea pe jos nouă kilometri pentru a ajunge la locul de muncă.

De Dana Aramă,

Anita Singleton este o femeie în vârstă de 52 de ani care este casieră la un supermarket Walmart din orășelul Slidell, Louisiana.

În fiecare zi, femeia mergea 9 kilometri pe joc pentru a ajunge la locul de muncă. Anita parcurgea distanța în aproximativ trei ore. pelca de acasă la ora 4:00 dimineața pentru a ajunge la ora 7:00 la serviciu.

Într-una dintre zile, Anita a fost văzută pe drum, într-o zonă periculoasă, de un polițist. Acesta s-a oferit să o ducă cu mașina la serviciu, astfel că agentul a aflat povestea femeii.

Ulterior, polițistul Bradley Peck a povestit despre Anita pe contul său de socializare.

Matt Bowers, un vânzător de automobile, a auzit despre povestea Anitei și a decis să-i facă cadou un automobil nou-nouț.

„Vând automobile, în mod normal, dar am hotărât că este foarte corect să îi dăruiesc o mașină Anitei”, a declarat Matt Bowers.

În momentul în care a fost dusă de o mașină de poliție la magazinul vânzătorului de automobile, femeia a avut parte de cea mai mare supriză când a aflat că primește o mașină nouă gratis.

FOTO: SlidellPD


Citește și:

Referendum 2019 pentru justiție. Unde poți vota și care sunt procedurile pentru votul din 26 mai

Close
Închide
  Close