Mergi direct la conținut »
A spart ușa unui centru spa cu un fierăstrău electric pentru a fura botox și produse de înfrumusețare Galerie foto
4imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > A spart ușa unui centru spa cu un fierăstrău electric pentru a fura botox și produse de înfrumusețare

A spart ușa unui centru spa cu un fierăstrău electric pentru a fura botox și produse de înfrumusețare

O tânără a jefuit un centru spa. Acesta a spart ușa cu un fierăstrău electric și a furat numeroase produse de înfrumusețare și botox.

Incidentul, care a avut loc în Sugar Land, Texas, SUA, a fost filmat de camerele de supraveghere. În înregistrare se observa cum femeia se oprește la Botox RN MD Spa, centrul fiind închis.

Inițial, tânăra încearcă să forțeze ușa, iar când își dă seama că nu a poate deschide merge la mașină de unde ia un fierăstrău electric.

Cu ajutorul acestuia, femeia reușește să spargă ușa și geamul, intră și ia mai multe produse de înfrumusețare și botox, după care dispare cu automobilul cu care venise.

„Nimeni nu ar trebui să treacă prin asta. Nu este normal ca cineva să ia lucrurile altcuiva, lucruri pentru care a muncit din greu. Costă bani să înlocuiesc ce a distrus”, a declarat Alonso Perez, proprietarul centrului spa.

Acesta oferă o recompensă de 5.000 de dolari cui oferă informații care să ajute la identificarea femeii.

FOTO: capturi video

Close
Închide
  Close