A «stors» 27.000 € de la un fost poliţist | Clarvăzătoarea Ildiko nu şi-a «văzut» propria arestare

19 iunie 2015 18:21

O inimă rănită în dragoste, un cancer sau o paralizie, toate îşi găseau tratament în “cabinetul” aşa-zisei “tămăduitoare”. Cel puţin asta le promitea Ildiko Kovacs Balmuş credulilor care, disperaţi, îi călcau pragul. Un fost poliţist a plătit în naivitatea sa 27.000 de euro pentru ca dragostea lui să se întoarcă acasă!

Abilă şi răbdătoare, Ildiko era obişnuită să asculte cu atenţie păsurile celor care vedeau în ea o ultimă speranţă de rezolvare a unor probleme medicale grave.
Folosind informaţiile obţinute chiar de la oamenii bolnavi şi naivi, ea punea apoi la punct un plan de extorcare a victimelor, de la caz la caz.
Cei bolnavi erau ameţiţi cu speranţa unei vindecări miraculoase în şedinţe asemănătoare celor de spiritism, iar celor răniţi în dragoste le arăta năluca unor iubiri pierdute.
Fiica îi era complice
Aşa i s-a întâmplat şi unui fost poliţist bucureştean, care s-a dus la vraci pentru o şedinţă de bioterapie şi a ajuns clientul perfect pentru probleme în dragoste. Ca să-i aducă iubita înapoi, Ildiko l-a taxat pe fostul om al legii cu nu mai puţin de 120.000 de lei, adică vreo 27.000 de euro!
Complice i-a fost chiar fiica sa -Timea Farkaş -, care, la telefon, a jucat rolul iubitei poliţistului. Cu texte de genul “văd în aura ta că diseară vei primi un telefon de la iubită” sau “chiar acum mi se arată că inima ei e la tine, dar o mare cumpănă se va risipi la noapte”, Ildiko l-a “tapat” pe poliţistul credul şi îndrăgostit de valoarea unei garsoniere. Ildiko Kovacs Balmuş şi fiica ei au fost arestate ieri pentru 30 de zile.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro