MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Actorul Bradley Welsh a fost împușcat mortal după ce „drogurile de 150.000 de euro pe care le păzea dispăruseră”

Distribuie

Moartea actorului din "Trainspotting 2" ar putea avea legătură cu lumea criminală din Edinburgh. Bradley Welsh ar fi avut sub pază cocaină și heroină în valoare de  150.000 de euro, iar drogurile au dispărut, astfel că "fost necesar să dea socoteală" pentru asta, a declarat o sursă pentru presa britanică. 

Bradley Welsh, care a interpretat rolul liderului unei rețele mafiote în filmul „Trainspotting 2”, a murit, miercuri seara, după ce a fost împușcat în cap pe o stradă din apropierea locuinței sale din Edinburgh.

O sursă a declarat pentru Daily Star că actorul nu avea datorii, dar că drogurile care au fost pierdute erau în responsabilitatea lui.

„Dacă le pierzi, plătești, simplu. El era capul afacerii și era foarte respectat, dar cineva s-a săturat. Aceste grupări sunt nemiloase – nu le pasă cine ești. Dacă nu merge ceva, cineva trebuie să plătească”, a mai spus sursa, potrivit mirror.co.uk.

Poliția a confirmat că a fost, cel mai probabil, vorba de un atac vizat și că a lansat o investigație asupra morții actorului.

Bradley Welsh avea 42 de ani.  Actorul a devenit cunoscut datorită rolului din filmul „Trainspotting 2′. De asemenea, Welsh a fost și campion la box, la categoria ușoară. În 2009, actorul a apărut în serialul documentar „Danny Dyers Deadliest Men”.

Foto: Northfoto


Carmen Dan, reacție vehementă la adresa judecătoarei care a ironizat, criticat și acuzat o femeie agresată de soț. „Mă simt umilită ca ministru și ca femeie”


 

 

 

Comentarii