De Petre Dobrescu,

Jurnalista spune că, având girul secretarului de stat din Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, precum și al unui secretar de stat din Ministerul Justiției, Diana Morar, s-a întârziat voit acordul Spitalului Județean din Bistrița pentru a folosi aparatul PCR.

Totul, spune Claudia Andron, pentru ca aparatul PCR de la Direcția Sanitar Veterinară (DSVSA), promis de Stelian Dolha, să fie pus mai repede în funcțiune decât cel de la spital, pe care îl lăudase pe Facebook șeful CJ, Radu Moldovan. Și care are o capacitate mai mare de testare.

Astfel, de două săptămâni, Spitalul Județean nu primește acceptul de a folosi aparatul, iar bistrițenii așteaptă „și 7-9 zile”, conform șefului CJ, pentru a primi rezultatele de la Cluj-Napoca.

În postări pe Facebook, Diana Morar a anunțat că s-au modificat legi pentru ca aparatul de la DSVSA să poată fi folosit pentru testarea oamenilor, postarea conținând mulțumiri pentru Stelian Dolha și Andrei Baciu, chiar cei acuzați de întârzierea de la Spitalul Județean, cel care deținea aparatul „rival”.

Azi, șeful CJ, Radu Moldovan, i-a cerut ministrului Nelu Tătaru demiterea lui Andrei Baciu, pentru că până azi, după aproape două săptămâni de la trimiterea documentației către Ministerul Sănătății, este singurul care nu și-a dat acordul pentru avizarea aparatului PCR, deși există semnături de la alți înalți oficiali.

Citeşte şi:

FOTO/VIDEO Mesajul unui băiat dintr-un sat dobrogean pentru ministrul Educaţiei: „Doamna ministru, vă rog, daţi-mi internet, să învăţ!”

Scandal la Institutul de Psihiatrie Socola: un asistent și-a filmat pe ascuns colegele în timp ce se schimbau în vestiar

Circulație fără restricții, dar cu mască de protecție după 15 mai. Iohannis: „Vom putea să ne mișcăm mai liber, însă viața nu va reveni la normalitatea pe care am cunoscut-o”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor