MENIU CAUTĂ

Adina Alberts şi Viorel Cataramă petrec o săptămână «de miere» în Elveţia, după ce s-au logodit religios

Distribuie

În toiul pregătirilor pentru nuntă, viitorii miri şi-au luat un răgaz pentru a petrece o săptămână de vis în St. Moritz, o staţiune luxoasă de schi din Elveţia. Pentru că amândoi sunt pasionaţi de acest sport de iarnă şi pentru că au găsit pretextul perfect - au vrut să-şi serbeze zilele de naştere -, Adina Alberts şi ViorelCataramă s-au refugiat departe de agitaţia Capitalei. Adina e născută pe 5 februarie, iar Viorel, pe 31 ianuarie. Îndrăgostiţii mai au un motiv de bucurie: de Crăciun s-au logodit religios la reşedinţa lor din Snagov, alături de ei fiind prietenii apropiaţi şi rudele. După ceremonie, au petrecut cu toţii până în zori.
Cei doi le-au mărturisit prietenilor că unul dintre cele mai emoţionante momente a fost acela în care preotul le-a sfinţit verighetele, pe care, conform tradiţiei, le vor purta pe mâna dreaptă până la cununia religioasă. Inelele sunt din aur galben şi vor fi gravate cu câte un mesaj care are o semnificaţie aparte pentru ei. Pregătirile pentru nunta care va avea loc pe 22 iunie anul acesta sunt în toi, iar rochia de mireasă a fost deja comandată. Chiar şi aşa, Adina nu vrea să dea detalii despre vestimentaţia sa din ziua cea mare.

Afaceristul Dan Pascariu le-a făcut cunoştinţă

Viitorii miri s-au cunoscut în urmă cu doi ani şi jumătate, la o petrecere organizată de afaceristul Dan Pascariu şi de soţia acestuia. Dorinţa de a forma o familie i-a făcut pe cei doi să nu mai stea pe gânduri, la doar câteva luni Viorel punându-i Adinei pe deget inelul de logodnă.

Viorel Cataramă ocupă locul 65 în topul milionarilor

Cu o avere estimată de revista Capital la 80-82 de milioane de euro, Viorel Cataramă se ocupă de producţie de mobilă şi de afaceri imobiliare. În ultima vreme, acesta s-a dedicat artei şi este ştiut faptul că sponsorizează de Crăciun Opera Română.

Adina Alberts este medic estetician de aproape 14 ani

Adina Alberts şi-a început cariera în 1999, la Spitalul Floreasca din Capitală, sub îndrumarea prof. Ioan Lascăr. Mai târziu, în 2002, a pus bazele unei renumite clinici de chirurgie estetică din Capitală.

Citește mai multe despre Investigații şi Reportaje pe Libertatea.

Comentarii