Mergi direct la conținut »
Adolescentă de 17 ani, răpită și violată de membri ai clanului Duduianu. Interlopii ar fi forțat-o pe fată să se căsătorească
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Adolescentă de 17 ani, răpită și violată de membri ai clanului Duduianu. Interlopii ar fi forțat-o pe fată să se căsătorească

Adolescentă de 17 ani, răpită și violată de membri ai clanului Duduianu. Interlopii ar fi forțat-o pe fată să se căsătorească

Șapte membri ai clanului interlop Duduianu au fost reținuți miercuri, în București. Indivizii sunt acuzați că au luat cu forța de pe stradă o fată de 17 ani pe care au obligat-o să întrețină relații sexuale cu un membru al grupării pentru a-i convinge familia să accepte căsătoria acesteia.

De Răzvan Mihalașcu,

Polițiștii din Capitală au pus în aplicare șapte mandate de percheziție domiciliară într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi favorizarea infractorului.

Suspecții sunt acuzați că ar fi lipsit de libertate o adolescentă de 17 ani pentru a-i determina familia să accepte căsătoria acesteia, au precizat reprezentanții Direcției Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, conform observator.tv.

„În data de 4 ianuarie, minora ar fi fost luată cu forţa, de pe stradă, de către mai multe persoane, toate din aceeaşi familie, care au dus-o iniţial într-o locuinţă din Bucureşti, iar ulterior în provincie. Tânăra ar fi fost forţată să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei sale cu un tânăr de 18 ani şi întrucât a refuzat şi s-a opus, ar fi fost imobilizată de mai multe persoane.

Ulterior, persoana vătămată şi un membru al familiei acesteia au fost însoţiţi de către un bărbat la sediul Poliţiei Capitalei, pentru a se asigura că nu vor declara cele întâmplate’, au precizat anchetatorii.

15 persoane au fost audiate în acest dosar la Poliția Capitalei. Șapte dintre suspecți au fost reținuți și urmează ca joi să fie prezentați Judecătoriei Sector 1 cu propunere de arestare preventivă.

În aprilie 2016, mai mulți interlopi din clanul „Duduianu” au fost reținuți, fiind acuzați de acuzați de şantaj şi cămătarie.

sursă foto: 123rf


Citește și:

VIDEO / Imagini cu hoții în acțiune, în timp ce aruncă în aer un bancomat din sectorul 3


 

Close
Închide
  Close