Mergi direct la conținut »
Adrian Streinu Cercel
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Adrian Streinu Cercel a dezvăluit cauza apariției coronavirusului în China. ”Se găsește și în România!”

De Ciprian Iana, . Ultimul update Duminică, 26 ianuarie 2020, 11:29

Doctorul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, a spus, la Digi 24.ro, că noul coronavirus face parte dintr-o familie foarte mare care se găsește inclusiv în România.

Ad placeholder

”Coronavirus este o familie foarte mare, e ditamai familionul și se găsește peste tot în lume, inclusiv în România. Și noi avem coronavirusurile noastre. Partea proastă este că acesta s-a recombinat, a căpătat noi valențe din punct de vedere al agresivității cu care acționează asupra corpului uman și respectiv a ceea ce poate să genereze din punct de vedere al insuficiențelor de organe”, a spus Adrian Streinu Cercel la Digi 24.r0.

Managerul Institutului de Boli Infecțioase ”matei Balș” a continuat: ”Aceste coronavirusuri nu sunt specifice omului, ele sunt specifice animalelor, celelalte categorii de vietăți de pe Terra. În momentul în care noi nu folosim focul ca să procesăm alimentele nu facem altceva decât să lăsăm libertate acestor microorganisme să facă saltul între specii”.

Iar virusul a fost contactat de om de la șerpi, dar de la reptilele moarte și gătite, ci de la cele vii!

”Chinezii s-au contaminat prin manipularea șerpilor vii, nu a fripturii din carne de șarpe. Nu pentru că au mâncat carnea aceea, ci pentru că au manipulat șarpele viu. El are secreții, iar în secrețiile respective se găsește virusul și nu s-au spălat pe mâini, l-au luat, s-au contaminat.

Deci, manipularea produselor de carne crudă – indiferent că vorbim de liliac, că acolo se vând și lilieci în piețe, șerpi, tot felul de gângănii, toate chestiile astea pot fi contaminate, pentru că au secreții pe ele.Secreția este cea care conține virusul, nu carnea în structura ei”, a conchis doctorul Adrian Streinu Cercel.

FOTO: Adrian Streinu Cercel – Facebook

Ad placeholder
Citeşte şi:

Tudor Ciuhodaru cere declararea ”urgenței de sănătate publică” în UE, din cauza coronavirusului

În România se iau măsuri împotriva coronavirusului. Aeroporturile, în vizor. Ce spun specialiștii

Gheorghe Mărmureanu, precizări importante despre cutremurul din Turcia. Ce se poate întâmpla în România

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close