Mergi direct la conținut »
Adriana Nedelea LA FIX. MAE, despre românul infectat cu coronavirus: „Cel mai important este să primească tratamentul specific”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Adriana Nedelea LA FIX. MAE, despre românul infectat cu coronavirus: „Cel mai important este să primească tratamentul specific”

Adriana Nedelea LA FIX. MAE, despre românul infectat cu coronavirus: „Cel mai important este să primească tratamentul specific”

Primul român cu coronavirus a fost depistat pe nava de croazieră Diamond Princess, aflată în apele teritoriale japoneze, unde mai sunt alți 16 români.

De Cristian Anton,

Românul este acum izolat, la un spital din Japonia care se ocupă de pacienți cu coronavirus.

Alți 17 români sunt pe nava de croazieră Westerdam, respinsă în cinci porturi și primită de Cambodgia, unde până acum nu au fost confirmate cazuri de coronavirus.

Oana Darie, purtătorul de cuvânt al MAE, a declarat la Adriana Nedelea LA FIX:

”Din nefericire se confirmă informația că un cetățean român a fost depistat pozitiv cu virusul pneumoniei virale. Se află la un spital din Japonia, i se acordă asistență medicală.

Ambasada României se află în legătură cu cetățeanul român”.

”Cel mai important este să primească tratamentul specific, vom vedea ulterior ce vom face”, a mai spus Oana Darie.


Legendele din tenis, gimnastică, înot, atletism, handbal avertizează: sportul românesc a ajuns ”pe marginea prăpastiei”, după ce, în trecut, reușea performanțe notabile.

Nadia Comăneci, Simona Halep, Ilie Năstase, Alina Dumitru, Cristian Gațu, Camelia Potec și Ștefan Birtalan cer autorităților să scoată sportul românesc din criză.

Cine sunt magistraţii care au decis că o fetiţă de 11 ani poate consimţi sexual cu un bărbat de 52 de ani
Recomandări

Cine sunt magistraţii care au decis că o fetiţă de 11 ani poate consimţi sexual cu un bărbat de 52 de ani

 

Legendele din sportul românesc cer mai mulți bani pentru sport în acest an, unul important prin prisma Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a vorbit despre finanțarea sportului românesc și reprezentarea României la Jocurile Olimpice.

”Apelul lor este mai mult decât normal. În păcate, în ultimii 7 ani de zile, acest apel a fost unidirecțional. De data aceasta au cu cine vorbi, ușa mea este mereu deschisă.

În România, bani pentru sport există”.

”Descentralizarea este o soluție”, consideră ministrul.

”Accept propuneri, idei, accept responsabilități, dar mi-e foarte greu să înțeleg ce s-a întâmplat în ultimii 7 ani.

Fondurile europene atrase sunt 0, EURO 2020 este un proiect pe care l-am găsit plin de incertitudini, nu avem sală polivalentă, patinoar”, a continuat Stroe.

Ministrul a precizat că ”există și semnale pozitive, în foarte scurt timp vom la avea la Otopeni acel mare complex de natație funcțional, cred că în două luni îl vom deschide.

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ
Recomandări

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ

 

”Cu siguranță va fi de acum un buget mai mare la Sport. Nu sunt în măsură să pun presiune pe sportivi, șansele de medalii țin de ei.

Ușor-ușor vom îndrepta și pragul de medalii”, a concluzionat ministrul Sportului.


Polițistul ”frate” cu interlopii . Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a anunțat că un ofițer de poliție ”s-ar fi apropiat prea mult de infractori” și că este în atenția procurorilor.

Într-un clip postat pe YouTube, pe un canal nou creat, numit „Polițiști interlopi”, ofițerul Robert Badea apare în fotografii alături de membri ai unor clanuri interlope, inclusiv cel al Sportivilor și Corduneanu.

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), a spus la Adriana Nedelea LA FIX că ”povestea domnului Badea este veche, de 5-6-7 ani, se știa. Vela vine acuma și încearcă să inventeze cercul, mersul pe jos și apa caldă”.

Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului ”Matei Balș”, despre primul român infectat de coronavirus
Recomandări

Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului ”Matei Balș”, despre primul român infectat de coronavirus

 

”În această activitate te apropii de infractori pentru că de acolo obții informații.

Vela folosește ministerul ca o rampă politică”, consideră Coarnă.

Potrivit acestuia, ”la nivelul de IGPR, Corpul de Control a clasat mai multe lucrări ale lui Badea, în mandatele lui Tobă și Despescu.

Se cheamă favorizarea infractorului ce au făcut ei”.

”Îl scoate acum pentru că ne pregătim de alegeri.

A spus că e cercetat disciplinar, că urmează o anchetă, ați auzit ceva de genul acesta?

I-am dat direct ministrului cazul lui Iorga Marian, șeful IPJ Călărași, cu dovezi, pentru luare de mită și favoruri sexuale. Nu a făcut nimic.

Domnul Vela schimbă totul numai la televizor, când închide televizorul uită”, a spus Dumitru Coarnă la Adriana Nedelea LA FIX.

”Sunt extrem de delicate lucrurile în Crima Organizată.

Vela îl are consilier pe Berbeceanu, care a fost într-o situație asemănătoare. De ce nu l-a întrebat cum se întâmplăt aceste lucruri?

Vela face lucrurile pompieristic”, a mai spus liderul SNPPC.

Close
Închide
  Close