MENIU CAUTĂ
, de Cristina Sterian

Agresorul sexual al fetiței de 10 ani, violator în serie eliberat mai devreme din pușcărie. Perversul sexual acosta mai ales adolescentele

Distribuie

Violatorul fetiței de 10 ani, dusă cu forța în scara unui bloc din Galați în timp ce se ducea spre școală, este un recidivist condamnat de două ori pentru viol sau perversiuni sexuale și eliberat din închisoare înainte de termen. Cristian Georgel Alexandru, cunoscut cu grave probleme de comportament, a fost surprins în timp ce întreținea raporturi sexuale cu un  minor pe faleza din Brăila, după câteva ore de la violul comis asupra elevei din Galați.

Cristian Georgel Alexandru, în vârstă de 39 de ani, a fost arestat preventiv marți, pentru 30 de zile, anchetatorii schimbându-i încadrarea juridică de la agresiune sexuală la viol asupra copilei de 10 ani pe care a acostat-o pe o stradă din Galați, în timp ce aceasta se îndrepta spre școală.

Totodată, oamenii legii caută să o identifice și pe cea de-a doua victimă a violatorului în serie, și anume minorul cu care a fost surprins marți întreținând raporturi sexuale orale pe faleza din Brăila, la câteva ore după comiterea violului asupra fetei de 10 ani. La momentul la care în zonă a ajuns o echipă de polițiști, la sesizarea unor cetățeni, copilul fugise. Potrivit martorilor, ar fi vorba despre un băiat de aproximativ 10 -12 ani.

Între timp, ies la iveală o serie de amănunte revoltătoare despre Cristian Georgel Alexandru. Astfel, bărbatul care a violat-o pe fetița de 10 ani este un violator în serie și un pervers sexual care a terorizat ani la rând tinerele din Brăila. El a fost condamnat de două ori, însă de fiecare dată a fost eliberat înainte de termen, deși în urma unei expertize psihiatrice a reieșit că are grave probleme de comportament.

Bărbatul de 39 de ani a intrat în atenția autorităților încă din anul 2003, când a acostat și agresat sexual mai multe eleve care se plimbau pe faleza Dunării și pe Calea Călărașilor. El a fost condamnat la 8 ani și 6 luni de închisoare pentru viol și perversiuni sexuale, dar a fost eliberat cu doi ani și jumătate înainte de termen. Abia ieșit din inchisoare, individul a atacat o femeie și două eleve din Brăila pe care le-a supus la perversiuni sexuale, masturbându-se în fața lor.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul a intrat din nou în atenția oamenilor legii în 2013, după ce a acostat două eleve de liceu în vecinătatea unității de învățământ, masturbându-se în fața lor, iar la scurt timp o tânără de 18 ani și două fetițe de 10 și 13 ani, pe care le-a supus la perversiuni sexuale. Violatorul a fost condamnat în 2015 tot la 8 ani și 6 luni de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri și tâlhărie, fiind eliberat și de această dată înainte de termen, în decembrie 2018 în baza unei decizii a Judecătoriei Brăila.

Citește și: Estul trage tare să ajungă Vestul! Premieră într-un oraș din România: Suceava trece la taxiuri electrice | FOTO

Comentarii