Mergi direct la conținut »
Alcoolemie înspăimântătoare pentru doi şoferi români de TIR, în Germania. Ce au descoperit polițiștii
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Alcoolemie înspăimântătoare pentru doi şoferi români de TIR, în Germania. Ce au descoperit polițiștii

Alcoolemie înspăimântătoare pentru doi şoferi români de TIR, în Germania. Ce au descoperit polițiștii

Alcoolemie uriașă pentru doi şoferi români de TIR, în Germania. Peste 350 de şoferi de camioni au fost testaţi cu aparatul etilotest, în momentul în care se pregăteau să plece în cursă.

Pe A8 şi A9, în Germania, 50 de ofiţeri de poliţie au mers în parcările pentru camioane chiar înainte de expirarea restricţiei de circulaţie pentru maşinile de mare tonaj, duminică seara.

18 dintre şoferi, scrie idowa.de, au fost depistaţi pozitiv, iar dintre ei, doi români, au avut alcoolemie înspăimântătoare.

Cei doi erau în parcarea Adelzhauser Berg, pe A8, cu motoarele pornite, chiar înainte de ora 22. Cel mai beat a fost un român oprit chiar înainte de ieşirea din parcare şi care avea 3,5 la mie alcoolemie.

Colegul lui român care era în spate avea 2,8 la mie, cei doi fiind şoferii cu cea mai mare alcoolemie de duminică seara. Al treilea a fost un polonez, scrie sursa citată, cu 1,7 la mie. Cei doi români au fost coborâţi de la volan şi camioanele lor sechestrate, potrivit Observator.tv.

Citește și

VIDEO / Cum ajungi din cetățean, activist. Bucureștenii au presat autoritățile să facă podul din Herăstrău de sub calea ferată. Acum, caută o soluție pentru podul Constanța

 

 

Close
Închide
  Close