MENIU CAUTĂ

Alegeri SUA| Campania republicană, într-un moment critic. Ted Cruz, acuzat că a avut cinci amante. Senatorul susține că Trump se află în spatele articolului defăimător

Distribuie

Campania electorală din SUA a atins un nou nivel. Republicanii Ted Cruz și Donald Trump s-au contrat dur săptămâna trecută, după ce susținătorii lui Cruz ar fi publicat o fotografie cu soția miliardarului american Trump, Melania, de la o ședință foto veche, în care aceasta apare dezbrăcată. Acum, revista National Enquirer îl acuză pe senatorul de Texas că a avut mai multe amante. Ted Cruz a răspuns dur și l-a acuzat pe Trump că se află în spatele acestui articol defăimător. 
Tabloidul National Enquirer a publicat un articol în care anunță că senatorul de Texas, Ted Cruz, ar avea cinci amante și că ar fi înșelat-o în repetate rânduri pe soția sa, Heidi. Articolul a apărut în revistă, nu și pe site-ul publicației. Potrivit jurnaliștilor de la National Enquirer, printre amantele lui Cruz s-ar număra și un consultant politic, dar și un avocat. De asemenea, sunt publicate și pozele a cinci femei, care au însă o bandă neagră pe ochi.

La scurt timp de la publicarea articolului, Ted Cruz l-a acuzat pe Donald Trump că se află în spatele acestei defăimări.

„Acest articol din National Enquirer” este plin de „minciuni”. „Este o defăimare a tabloidului, ce provine de la Donald Trump și acoliții săi”, a declarat Ted Cruz jurnaliștilor la Oshkosh, în Wisconsin (nordul SUA).

National Enquirer este un săptămânal vândut în supermarketuri și are o reputație cel puțin dubioasă.

De partea cealaltă, Donald Trump a negat acuzațiile. „N-am nicio idee dacă articolul… în National Enquirer din această săptămână este adevărat sau nu, nu am absolut nimic de-a face cu el, nu am fost la curent și încă nu l-am citit”, a răspuns Donald Trump într-un comunicat. „Nu am nimic de-a face cu National Enquirer”.

Publicarea articolului intervine după o săptămână de confruntări personale între Donald Trump și Ted Cruz. Susținătorii lui Ted Cruz ar fi au făcut publică o imagine din anul 2000, în care Melania Trump, actuala soție a miliardarului, apare dezbrăcată în revista britanică GQ, cu textul „Iat-o pe Melania Trump. Viitoarea ta Primă Doamnă”, sub care scrie că, în cazul în care nu vrei să se întâmple ca o astfel de femeie să ajungă la Casa Albă, poți să-l susții pe Ted Cruz. Gestul l-a înfuriat la culme pe Donald Trump, care a pus imediat o postare pe Twitter în care amenință că dacă contracandidatul lui nu se potolește, îi va plăti cu aceeași monedă.

Citește și: Alegeri în SUA| Donald Trump – miliardarul. Miturile și realitățile despre averea candidatului republican

Foto: HEPTA

Citește mai multe despre Alegeri pe Libertatea.

Comentarii