MENIU CAUTĂ

Campania electorală din SUA, la faza pe neveste! Soția lui Trump GOALĂ pe internet|FOTO ÎN ARTICOL

Distribuie

A început războiul între candidații la învestitura republicană pentru Casa Albă. Donald Trump și Ted Cruz aruncă cu insulte la adresa nevestelor lor, după ce suporterii lui Ted au publicat o poză cu soția miliardarului american Trump, Melania, de la o ședință foto veche, în care aceasta apare dezbrăcată.

Rerezentanții campaniei „Make America Awesome” au făcut publică o imagine din anul 2000, în care fostul fotomodel sloven apare dezbrăcat în revista britanică GQ, cu textul „Iat-o pe Melania Trump. Viitoarea ta Primă Doamnă”, sub care scrie că, în cazul în care nu vrei să se întâmple ca o astfel de femeie să ajungă la Casa Albă, poți să-l susții pe Ted Cruz. Gestul l-a înfuriat la culme pe Donald Trump, care a pus imediat o postare pe Twitter în care amenință că dacă contracandidatul lui nu se potolește, îi va plăti cu aceeași monedă.

Melania-Trump-Make-America-Awesome-campaign

„Mincinosul Ted Cruz a folosit o poză cu Melania de la o ședință foto din GQ în campania sa. Ai grijă, mincinosule Ted, sau îmi voi vărsa nervii pe soția ta, Heidi”, a sris acesta. Însă, senatorul din Texas, Ted, i-a dat imediat o replică. „Poza cu soția ta nu e de la noi, Donald, dacă încerci să o ataci pe Heidi, ești mult mai laș decât aș fi crezut”.

Citește și: Cum arată posibila viitoare Primă Doamnă a SUA | GALERIE FOTO

Citește și:

Citește mai multe despre Alegeri pe Libertatea.

Comentarii