MENIU CAUTĂ

Alegeri SUA. Donald Trump salută „curajul” FBI de a relua ancheta în cazul emailurilor lui Hillary Clinton: „Închideți-o!”

Distribuie

 

Donald Trump, candidatul republican la funcţia de preşedinte al SUA, a salutat „curajul” Biroului Federal pentru Investigaţii (FBI) de a relua ancheta în cazul folosirii emailurilor private de către adversara sa democrată, Hillary Clinton.

„Corupția lui Hillary Clinton atinge o amploare fără precedent”, a declarat Trump vineri despre adversara sa în cursa pentru Casa Albă. Suporterii săi la un miting din statul New Hampshire, desfășurat în Manchester,  au reacționat scandând „Închideți-o!”.

„Am un respect mare pentru faptul că FBI şi Departamentul Justiţiei vor acum să aibă curajul de a corecta eroarea oribilă pe care au făcut-o (n.r.  închizând ancheta asupra candidatei democrate)”, a declarat Donald Trump.

Biroul Federal de Investigații american (FBI) a anunțat vineri, cu doar 11 zile înainte de alegeri,  că a început din nou o anchetă în cazul emailurilor private utilizate de candidatul democrat la funcţia de preşedinte, Hillary Clinton, în timp ce deţinea funcţia de Secretar de Stat american.

Agenții FBI vor examina noi e-mailuri în cadrul investigației privind folosirea de către candidata Partidului Democrat la președinția SUA, Hillary Clinton, a unei adrese de e-mail personale pentru comunicarea de mesaje secrete în perioada când ea a condus Departamentul de Stat. Pentru aceste mesaje ar fi trebuit să utilizeze serverul securizat al instituției.

Citește mai multe despre Hillary Clinton și Alegeri pe Libertatea.

Comentarii