Mergi direct la conținut »
Alegeri SUA. Focuri de armă lângă o secție de votare din California.  Două persoane au murit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Alegeri SUA. Focuri de armă lângă o secție de votare din California. Două persoane au murit

Alegeri SUA. Focuri de armă lângă o secție de votare din California. Două persoane au murit

Două persoane au murit, în urma unui incident armat care a avut loc în apropiere de o secție de votare de lângă Los Angeles. Un bărbat, în vârstă de 77 de ani, a fost împușcat mortal, iar alte două persoane au fost rănite. Atacatorul a fost ucis de polițiști.

Polițiștii au anunțat ulterior că atacatorul era sub influența drogurilor atunci când a deschis focul. Atacul armat a provocat panică în zonă, mai ales că a avut loc lângă o secție de votare. Incidentul a avut loc într-un cartier rezidenţial, în jurul orei locale 14.00 (00 ora României).

Focurile de armă au fost auzite de oamenii care aşteptau să voteze în apropiere. Speriaţi, alegătorii au intrat în secţie, după care oficialii au baricadat uşile.

Forţele de ordine au îndemnat populaţia să nu iasă din clădirile unde se află.

Conform publicației LA Times, atacatorul  s-a baricadat într-o locuință, iar poliția a înconjurat locația. Într-un final, bărbatul care a deschis focul a fost împușcat mortal de autorități. Orice activitate a fost suspendată la secția de votare pe parcursul acestui incident.

Alegeri SUA 2016 – LIVE TEXT

SUMAR:

Close
Închide
  Close