Mergi direct la conținut »
Alin Gălățescu sare la gâtul preotului care a ținut slujba de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu. "I-a mai sunat și telefonul din când în când"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Alin Gălățescu sare la gâtul preotului care a ținut slujba de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu. "I-a mai sunat și telefonul din când în când"

Alin Gălățescu sare la gâtul preotului care a ținut slujba de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu. „I-a mai sunat și telefonul din când în când”

Alin Gălățescu, fost colaborator și foarte bun prieten al lui Răzvan Ciobanu, a comentat în termeni duri ce s-a întâmplat la slujba de înmormântare a creatorului de modă.

De Dana Aramă,

Alin Gălățescu a fost prezent la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Acesta a fost total dezamăgit de comportamentul preotului care a oficiat slujba.

„E o stare tristă, sunt foarte mulţi, l-au iubit foarte multe personaje, a fost minunat, poate mai puţin preotul, care a ţinut o slujbă jenantă şi prozeletistă, totalmente nelalocul ei, cu exemple din căsătorii heterosexuale care nu-şi aveau locul deloc aici. (…) I-a mai sunat şi telefonul din când în când. Restul slujbei a fost minunată. Mai puţin predica aceasta… care a fost din punctul meu de vedere grotesc„, a declarat Alin Gălăţescu la România TV.

Pe contul său de Facebook, Alin Gălățescu a transmis un mesaj în memoria lui Răzvan Ciobanu, după înmormântare:

„DA, îi plăceau frumosul, armonia, căutarea perfecțiunii, rafinamentul și florile albe. Aceasta e ultima imagine a prietenului nostru înainte de plecare. O să rămână printre noi însă cu tot ceea ce am trăit împreună și tot ceea ce a dăruit celor din jur – cu ardoare, incandescență, sinceritate și generozitate, până la capăt. Și, iată, chiar și dincolo de el.
Să învățam ce avem de învățat, fiecare dintre noi, din asta și să încercam să îi nentinim Memoria și Amintirile vii în noi și în ceea ce facem. Respect! RIP !
Din acest moment toate discuțiile și dialogul, cu și despre tine, rămân în mine. E ultimul Rămas Bun. ADIO ! RĂZVAN CIOBANU. RIP ! :(„.


Citește și:

FOTO&VIDEO | Moții salvatori ai tragediei aviatice din Apuseni au emigrat! Avem semnal GSM, drum asfaltat, dar au plecat oamenii care au făcut diferența în groaznicul accident de avion

 

Close
Închide
  Close