Mergi direct la conținut »
Ce au cerut vedetele la sfârșitul slujbei de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu | FOTO Galerie foto
5imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ce au cerut vedetele la sfârșitul slujbei de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu | FOTO

Ce au cerut vedetele la sfârșitul slujbei de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu | FOTO

Ilinca Vandici și Iulia Albu au ținut câte un mic discurs la slujba de înmormântare a regretatului creator de modă Răzvan Ciobanu.

De Dana Aramă,

 

La sfârșitul slujbei de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu, prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici și fashion-editorul Iulia Albu au ținut un mic discurs în memoria acestuia.

„Te iubim, Răzvan”, a spus Ilinca Vandici cu ochii în lacrimi.

A încheiat Iulia Albu, care le-a cerut celor prezenți ca înmormântarea să se termine în aplauze.

„A fost un om care a făcut multe greșeli, nimeni nu l-a înțeles. El vă iartă”, a spus fashion-editorul.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit duminică noaptea într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru Libertatea că autoturismul aparține unei femei care, cel mai probabil, i-o împrumutase. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus marți la capela cimitirului Progresul din BucureștiÎnmormântarea are loc joi.


Citește și:

Interviu cu Clotilde Armand, vicepreședinte USR și consilier local la sectorul 1, despre politică și problemele din administrația locală: «La PSD e o caricatură de femeie, care distruge România»

 

Close
Închide
  Close